post #1 of 1
Thread Starter 
Ok lets figure this one out. I have seen a few tutorials on how to enable sli in minecraft such as this one http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=221749 and this one http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=354669. They "work" as far as one of my gpu's is at 30% and the other is at 50%, however, i still only get 10 fps with incredible shaders mod. Using 2x gtx460 1gb@ 850c/1900m. anyone good with nv inspector or know how to make this work? All help is appreciated as i know there are others who will want this.
My wallet is sad.
(13 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6700k Asus ROG Maximus VIII Hero ASUS GTX 980ti Strix Gskill Trident Z 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 evo WD Caviar Blue Hyper 212 Evo Windows 10 
KeyboardPowerCaseMouse
CM storm EVGA Supernova 850W Thermaltake Level 10 GT RAT 7 
Audio
Harmon Kardon Soundsticks III Wireless 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II B55 NB@2.8 asus m4n75td Asus GTX 460 sli 16gb ddr3 1600 G-skill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2x Seagate 500gb Hyper 212 evo Windows 7 64 bit, Acer H233H and sony 19" 
Power
antec 650w 
  hide details  
Reply
My wallet is sad.
(13 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 6700k Asus ROG Maximus VIII Hero ASUS GTX 980ti Strix Gskill Trident Z 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 evo WD Caviar Blue Hyper 212 Evo Windows 10 
KeyboardPowerCaseMouse
CM storm EVGA Supernova 850W Thermaltake Level 10 GT RAT 7 
Audio
Harmon Kardon Soundsticks III Wireless 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II B55 NB@2.8 asus m4n75td Asus GTX 460 sli 16gb ddr3 1600 G-skill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2x Seagate 500gb Hyper 212 evo Windows 7 64 bit, Acer H233H and sony 19" 
Power
antec 650w 
  hide details  
Reply