Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Crosshair V seems to have died
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Crosshair V seems to have died

post #1 of 2
Thread Starter 
I use a splitter to send audio to my speakers and headphones instead of the front panel. So I plug my headphones into the splitter today and everything shuts off. I turn it off at the PSU switch, check my connections, and turn the PSU back on. My ROG buttons at the bottom (OC, Start and Reset) all glow properly, but the CMOS clear button isn't illuminated like it should be. I can't even get my fans to spin up.

Help?
XBMC HTPC
(10 items)
 
Echo One
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 925 MSI 890FXA-GD70 EVGA GT 610 2GB CORSAIR Vengeance 16GB DDR3 1600 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX  Xigmatek Gaia XBMCBuntu 11.04 Generic Dell crap 
PowerCase
Coolmax 700W Apevia X-Jupiter-Jr Midtower 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4670K MSI Z87 AC ITX MSI GTX 760 ITX G.SKILL Sniper Series 2x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 Evo Western Digital Caviar Black Stock Intel Heatsink Windows 10 Home 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
LG 25UM57 LG IPS226V-PN LG IPS226V-PN Logitech G910 Orion Spark 
CaseMouseMouse PadAudio
EVGA Hadron Hydro Logitech G502 Proteus Core SteelSeries QCK+  Corsair SP2500 
Audio
Corsair Vengeance 2000  
  hide details  
Reply
XBMC HTPC
(10 items)
 
Echo One
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 925 MSI 890FXA-GD70 EVGA GT 610 2GB CORSAIR Vengeance 16GB DDR3 1600 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX  Xigmatek Gaia XBMCBuntu 11.04 Generic Dell crap 
PowerCase
Coolmax 700W Apevia X-Jupiter-Jr Midtower 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4670K MSI Z87 AC ITX MSI GTX 760 ITX G.SKILL Sniper Series 2x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 Evo Western Digital Caviar Black Stock Intel Heatsink Windows 10 Home 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
LG 25UM57 LG IPS226V-PN LG IPS226V-PN Logitech G910 Orion Spark 
CaseMouseMouse PadAudio
EVGA Hadron Hydro Logitech G502 Proteus Core SteelSeries QCK+  Corsair SP2500 
Audio
Corsair Vengeance 2000  
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by darthjoe229 View Post

I use a splitter to send audio to my speakers and headphones instead of the front panel. So I plug my headphones into the splitter today and everything shuts off. I turn it off at the PSU switch, check my connections, and turn the PSU back on. My ROG buttons at the bottom (OC, Start and Reset) all glow properly, but the CMOS clear button isn't illuminated like it should be. I can't even get my fans to spin up.
Help?

You try dropping the CMOS battery? while unplugged? sounds bad frown.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Crosshair V seems to have died