Overclock.net › Forums › Mobile Computing Forum › Laptops and Netbooks › Netflix playback issues, help?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Netflix playback issues, help? - Page 2

post #11 of 12
Do you have it running in HD? You may need to turn off the "Allow HD"
   
Office Special
(8 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-4790K Gigabyte Z97MX - Gaming 5 Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming Corsair Vengeance 8GB 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 EVO 120GB Corsair H50 Windows 8.1 64-bit ASUS VH238H 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries 6G Corsair Professional HX650W Fractal Design Define Mini SteelSeries Ikari Laser 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-2410M Lenovo NVIDIA GeForce GT 555M 1GB GDDR5 Samsung 8GB 1333MHz CL9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
RunCore 30GB mSATA SSD + Western Digital Caviar... LG BD-ROM / DVD RW Cooler Master NotePal U2 Windows 7 Home Premium 
MonitorPowerCase
15.6" 1366x768 Delta 120W IdeaPad Y570 
  hide details  
Reply
   
Office Special
(8 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-4790K Gigabyte Z97MX - Gaming 5 Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming Corsair Vengeance 8GB 1600MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 EVO 120GB Corsair H50 Windows 8.1 64-bit ASUS VH238H 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries 6G Corsair Professional HX650W Fractal Design Define Mini SteelSeries Ikari Laser 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-2410M Lenovo NVIDIA GeForce GT 555M 1GB GDDR5 Samsung 8GB 1333MHz CL9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
RunCore 30GB mSATA SSD + Western Digital Caviar... LG BD-ROM / DVD RW Cooler Master NotePal U2 Windows 7 Home Premium 
MonitorPowerCase
15.6" 1366x768 Delta 120W IdeaPad Y570 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Wildcard36qs View Post

Do you have it running in HD? You may need to turn off the "Allow HD"

I turned off the HD.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Laptops and Netbooks
Overclock.net › Forums › Mobile Computing Forum › Laptops and Netbooks › Netflix playback issues, help?