Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Coding and Programming › Web Coding › FOUND THE PROBLEM! To indextest issue !!!!!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FOUND THE PROBLEM! To indextest issue !!!!!!!

post #1 of 3
Thread Starter 
526


SEE!!!! 100% of traffic through indextest gonna fix that!
Laptop
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon-II P320 DualCore 2.1GHz AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 3GB 250GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD/RW Windows 7 Home Premium 64Bit 24in 1080p Viewsonic Wireless 
Mouse
Wireless 
  hide details  
Reply
Laptop
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon-II P320 DualCore 2.1GHz AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 3GB 250GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD/RW Windows 7 Home Premium 64Bit 24in 1080p Viewsonic Wireless 
Mouse
Wireless 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by iamme View Post

526
SEE!!!! 100% of traffic through indextest gonna fix that!

Uhm, what?
Main Rig.
(14 items)
 
Battlefield 2 review.
Battlefield 2 PC Game EA
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Bulldozer FX4100 Gigabyte GA-M68MT-S2 MSI 7770 Kingston Hyper X | 2 x 2 GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 2 TB  LiteON DVD/CD R-W Drive AMD Standard cooler Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
32' Luxor Full HD TV Microsoft comfort curce Antec 450 Watt OcUK Value case 
MouseAudio
Microsoft wireless mouse Logitech speakers & Bass 
  hide details  
Reply
Main Rig.
(14 items)
 
Battlefield 2 review.
Battlefield 2 PC Game EA
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Bulldozer FX4100 Gigabyte GA-M68MT-S2 MSI 7770 Kingston Hyper X | 2 x 2 GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 2 TB  LiteON DVD/CD R-W Drive AMD Standard cooler Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
32' Luxor Full HD TV Microsoft comfort curce Antec 450 Watt OcUK Value case 
MouseAudio
Microsoft wireless mouse Logitech speakers & Bass 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by joshd View Post

Uhm, what?

I was having an issue were IE was only sending traffic to indextest but chrome and mobile were going through index.......did not know why.........the picture explains why!
Laptop
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon-II P320 DualCore 2.1GHz AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 3GB 250GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD/RW Windows 7 Home Premium 64Bit 24in 1080p Viewsonic Wireless 
Mouse
Wireless 
  hide details  
Reply
Laptop
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon-II P320 DualCore 2.1GHz AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 3GB 250GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD/RW Windows 7 Home Premium 64Bit 24in 1080p Viewsonic Wireless 
Mouse
Wireless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Web Coding
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Coding and Programming › Web Coding › FOUND THE PROBLEM! To indextest issue !!!!!!!