Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Asus Smart Doctor won't detect ENGTX 560 DC II OC
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Asus Smart Doctor won't detect ENGTX 560 DC II OC

post #1 of 3
Thread Starter 
I have been using MSI Afterburner to overclock my GTX 560, but I can't increase the voltage past 1087 mV. This annoys me because I can't stably reach 1 GHz core without a voltage increase. I have tried Asus Smart Doctor, but when I restarted my pc after installing, it cancelled initialization saying that it "can't find asus graphics card". I also cleaned my registry with CCleaner and reinstalled it, but still no success. Any help with this would be greatly appreciated.
post #2 of 3
Thread Starter 
I forgot to mention that I haven't used EVGA Precision yet, and I was wondering if it had voltage tweaking.typer.gif
post #3 of 3
Quote:
Originally Posted by xXPH4GGaTr0nXx View Post

I have been using MSI Afterburner to overclock my GTX 560, but I can't increase the voltage past 1087 mV. This annoys me because I can't stably reach 1 GHz core without a voltage increase. I have tried Asus Smart Doctor, but when I restarted my pc after installing, it cancelled initialization saying that it "can't find asus graphics card". I also cleaned my registry with CCleaner and reinstalled it, but still no success. Any help with this would be greatly appreciated.

Try a clean driver install and after that reinstall Gamer osd and smart doctor hope that fix this
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Asus Smart Doctor won't detect ENGTX 560 DC II OC