Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Symbols and line breaks in the RTE being corrupted
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Symbols and line breaks in the RTE being corrupted

post #1 of 2
Thread Starter 

Reproducibility:

No, but I'll look into it.

 

Repro Steps:

 

Update: The issue is resolved when you edit the thread again. As I state below, none of the symbols are shown when you try to edit. So I'm guessing it's a bug when you edit the thread title from the forum, and use the RTE, but again, I'll double check that when I get some time.

 

Update #2: Confirmed. When you edit a thread title through the root forum, and the OP is written with the RTE, symbols break. Here is a live example:
http://www.overclock.net/t/1216467/released-quoting-bbce-smilies-with-the-rte-removes-the-smilie/0_100

 

 

Just include a post with line breaks and/or characters like •. Then (I beleive this to be the cause) only happened after I changed the thread title (using the method where you double click the title in the root forum, not the "Edit Thread" button). I don't know for certain if the title change was the reason, but there were no other edits, so it's looking likely.

 

However, none of these symbols are shown when I try to edit the thread; all breaks and symbols are showing correctly. Feel free to try it out on my account if you can't see it yourself.

 

The line breaks will be converted to  and • will be converted to •. Here's a screenshot of the thread, in case I remove the errors, since it was kinda an important thread...

Untitled.png

 

Expected:

For that not to happen.

 

Notes:

IE9. Using the RT editor.

 

This was an issue during the migration; many of my • characters were converted but this is the first tiem I've seen it since.

 

BTW, I only noticed this after I changed the thread title (using the method where you double click the title in the root forum, not the "Edit Thread" button). I don't know for certain if the title change was the reason, but there were no other edits, so it's looking likely.

 

URL:

http://www.overclock.net/t/1213381/february-foldathon-greatest-foldathon-ever/0_100


 


Edited by zodac - 2/23/12 at 1:28pm
Megadoomer
(14 items)
 
Family Computer
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T @ 4.0Ghz ASUS M4A89GTD PRO Sparkle GTS 450 2x4GB G-Skill Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F1 1TB CM Hyper 212+ Windows 7 Professional x64 Samsung T220 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser CM 1000M HAF 922 Logitech VX Revolution 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus PN5-D 750i Evga GTS 250 2x2GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750GB Hitachi Samsung Super Writemaster Windows 7 Professional x64 19" Dell 
PowerCase
Corsair 450VX Antec 900 
  hide details  
Reply
Megadoomer
(14 items)
 
Family Computer
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T @ 4.0Ghz ASUS M4A89GTD PRO Sparkle GTS 450 2x4GB G-Skill Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F1 1TB CM Hyper 212+ Windows 7 Professional x64 Samsung T220 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser CM 1000M HAF 922 Logitech VX Revolution 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus PN5-D 750i Evga GTS 250 2x2GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750GB Hitachi Samsung Super Writemaster Windows 7 Professional x64 19" Dell 
PowerCase
Corsair 450VX Antec 900 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 

Update #2: Confirmed. When you edit a thread title through the root forum, and the OP is written with the RTE, symbols break. Here is a live example:
http://www.overclock.net/t/1216467/released-quoting-bbce-smilies-with-the-rte-removes-the-smilie/0_100

Megadoomer
(14 items)
 
Family Computer
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T @ 4.0Ghz ASUS M4A89GTD PRO Sparkle GTS 450 2x4GB G-Skill Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F1 1TB CM Hyper 212+ Windows 7 Professional x64 Samsung T220 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser CM 1000M HAF 922 Logitech VX Revolution 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus PN5-D 750i Evga GTS 250 2x2GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750GB Hitachi Samsung Super Writemaster Windows 7 Professional x64 19" Dell 
PowerCase
Corsair 450VX Antec 900 
  hide details  
Reply
Megadoomer
(14 items)
 
Family Computer
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T @ 4.0Ghz ASUS M4A89GTD PRO Sparkle GTS 450 2x4GB G-Skill Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung F1 1TB CM Hyper 212+ Windows 7 Professional x64 Samsung T220 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser CM 1000M HAF 922 Logitech VX Revolution 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus PN5-D 750i Evga GTS 250 2x2GB Crucial Ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
750GB Hitachi Samsung Super Writemaster Windows 7 Professional x64 19" Dell 
PowerCase
Corsair 450VX Antec 900 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Submit a Bug Report
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Symbols and line breaks in the RTE being corrupted