Overclock.net › Forums › Components › Other Peripherals › <s>LG Aircard issue</s> *Resolved*
New Posts  All Forums:Forum Nav:

<s>LG Aircard issue</s> *Resolved*

post #1 of 5
Thread Starter 
Ok, so i got appointed the task to set up an air card for the CFO of the company i work for.
So here's the break down:
- using air card to get to the internet
- using Cisco VPN Client to connect to company network


after connecting with the VPN client, everything is fine EXCEPT he can NOT connect to exchange. the internet works perfectly fine but for some reason our mail server is blocking him (i think). I have no idea what could be causing this.
If anyone could shed some light on this issue i would be extremely grateful.

Thank you all in advance cheers.gif
Edited by Hazzeedayz - 3/6/12 at 7:08am
post #2 of 5
There could be any number of reasons depending how everything is set up.
It could be as simple as the wrong password/encryption type.
Is it possible there's an IP whitelist? I can't tell if it that would apply here though.

To be clear other's are using the same VPN and not having issues?
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by stonetrap View Post

There could be any number of reasons depending how everything is set up.
It could be as simple as the wrong password/encryption type.
Is it possible there's an IP whitelist? I can't tell if it that would apply here though.
To be clear other's are using the same VPN and not having issues?

yea everyone's using VPN fine
BUT i'm trying to get the guy with the aircard into the network with the VPN. i was able to resolve the network drive mappings and all but exchange will not connect.
post #4 of 5
Thread Starter 
bump a lump
post #5 of 5
Thread Starter 
thread can be closed
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Peripherals
Overclock.net › Forums › Components › Other Peripherals › <s>LG Aircard issue</s> *Resolved*