Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › What is the cause of this ?!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

What is the cause of this ?!?

post #1 of 3
Thread Starter 
Hello,friends.
I'm new to this forum.I want to ask something.
I overclocked my comp from 2.4 ghz to 3.4 ghz ,i'm new at overclocking
and when i reset my comp everything ok,windows started and no problems.
But after i started the comp the next day the bios didn't start and i have to reset it every time i want to turn on my computer.
What is the cause of this?When i was overclocking i only overclocked the... i forget you know 133x18....
post #2 of 3
You overclocked the FSB? And well I had that once. It ran fine, next day boom gone.
Blue Ruby
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 @ 3.4Ghz Gigabyte GA-X38-DQ6 Sapphire HD5770 CrossfireX 4x Corsair Dominator PC2-8500 2GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Vertex 2 Samsung Spinpoint F3 Samsung Spinpoint F1 2x Optiarc 
CoolingOSMonitorKeyboard
Zalman CNPS9700-LED Windows 7 Ultimate x64 3x Syncmaster 205BW Eyefinity Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Real Power M850 Recom Powerstation (Raidmax Smilodon) Logitech MX518 Steelpad QcK Mini 
Audio
2x KRK Rokkit Powered 8 
  hide details  
Reply
Blue Ruby
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 @ 3.4Ghz Gigabyte GA-X38-DQ6 Sapphire HD5770 CrossfireX 4x Corsair Dominator PC2-8500 2GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Vertex 2 Samsung Spinpoint F3 Samsung Spinpoint F1 2x Optiarc 
CoolingOSMonitorKeyboard
Zalman CNPS9700-LED Windows 7 Ultimate x64 3x Syncmaster 205BW Eyefinity Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Real Power M850 Recom Powerstation (Raidmax Smilodon) Logitech MX518 Steelpad QcK Mini 
Audio
2x KRK Rokkit Powered 8 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Have you tried removing the CMOS battery and/or switching the CMOs jumper?
That should clear the bios and set it to default settings. When I OC'd my old RAM too much I had to do that too, wouldn't post into BIOS anymore..

but well, you know how to do that?
Corona
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Z170-A Gigabyte GTX 780 Windforce GEiL EVO Potenza 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Samsung 850 EVO WD Caviar Green 2TB Samsung Spinpoint F1 750GB 
Hard DriveCoolingOSOS
WD Caviar Blue (apple) Antec Kühler 620 Windows 10 Pro 64bit MacOS 10.12.1 
MonitorKeyboardPowerCase
YAMAKASI Catleap Q270 2560x1440 Apple wired OCZ 850w Modular NZXT H630 White 
MouseMouse PadAudio
Logitech Performance MX Zalman Z-Machine ARGON 7460A 
  hide details  
Reply
Corona
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Z170-A Gigabyte GTX 780 Windforce GEiL EVO Potenza 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Samsung 850 EVO WD Caviar Green 2TB Samsung Spinpoint F1 750GB 
Hard DriveCoolingOSOS
WD Caviar Blue (apple) Antec Kühler 620 Windows 10 Pro 64bit MacOS 10.12.1 
MonitorKeyboardPowerCase
YAMAKASI Catleap Q270 2560x1440 Apple wired OCZ 850w Modular NZXT H630 White 
MouseMouse PadAudio
Logitech Performance MX Zalman Z-Machine ARGON 7460A 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › What is the cause of this ?!?