Overclock.net › Forums › General Hardware › General Processor Discussions › Red CPU Warning light on MoBo after install of Corsair H100
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Red CPU Warning light on MoBo after install of Corsair H100 - Page 4

post #31 of 46
Thread Starter 
ill google nvm lol
post #32 of 46
reseat. take it off and put it back on
zen dream
(13 items)
 
the old nag
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Zen 1700 Asrock B350 Pro4 MSI RX 480 4GB Crucial Ballistix DDR4 2400 2x4GB 
Hard DriveCoolingMonitorKeyboard
*ntel 600p 256GB NVMe Thermalright TRUE Spirit 140 Direct Dell SE2717HX Filco Magestouch MX Brown Tenkeyless 
PowerCaseMouseMouse Pad
SeaSonic M12II 620W Antec 300 Logitech G400 Glorious PC Gaming Large 
Audio
Sennheiser HD598 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Phenom II x4 955 Asus M3N78 PRO 2GB Corsair XMS2-8500 DDR2 5-5-5-15 (2) OCZ 128GB SSD 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ 30 GB SSD Samsung 2TB WD Black 2TB  WD Green 2TB 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 x64 Dell P2414H Corsair CX430 v2 Fractal Design Define R5 
Other
Linksys EA6350 AC1200+  
  hide details  
Reply
zen dream
(13 items)
 
the old nag
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Zen 1700 Asrock B350 Pro4 MSI RX 480 4GB Crucial Ballistix DDR4 2400 2x4GB 
Hard DriveCoolingMonitorKeyboard
*ntel 600p 256GB NVMe Thermalright TRUE Spirit 140 Direct Dell SE2717HX Filco Magestouch MX Brown Tenkeyless 
PowerCaseMouseMouse Pad
SeaSonic M12II 620W Antec 300 Logitech G400 Glorious PC Gaming Large 
Audio
Sennheiser HD598 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Phenom II x4 955 Asus M3N78 PRO 2GB Corsair XMS2-8500 DDR2 5-5-5-15 (2) OCZ 128GB SSD 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
OCZ 30 GB SSD Samsung 2TB WD Black 2TB  WD Green 2TB 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 x64 Dell P2414H Corsair CX430 v2 Fractal Design Define R5 
Other
Linksys EA6350 AC1200+  
  hide details  
Reply
post #33 of 46
When you removed the H100 from the Q9550, was there any TIM on the CPU?

When I installed my H100 to my Q9650, only half the plate was in contact. This was due to the close proximity of the caps on the mobo. I had to rotate the pump head 90 degrees to get a flush sitting.
post #34 of 46
It's mentioned a few times before in this thread, but... You sure you put only the necessary spacers/standoffs between the case and the motherboard?

- If you left a specer on a place where it should not be, it might short circuit...

- If you forgot to place a spacer under 1 screw, you might have screwed the mobo directly to the case...

Maybe you should remove everything out of your case and just put it together on a desk... If it works then, it must be something not connecting right with the case...
   
Main Laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 3.4GHz @ 5.2GHz ASUS P8P67 Deluxe (B3) SLi ASUS GTX780Ti DC2OC 16GB (4x 4GB) Vengeance 1866MHz @ 2133MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
C: Crucial MX200 250GB D: Caviar Black 2TB E: Spinpoint 750GB F: Raptor 150GB (Ubuntu 12.04 Dual Boot) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
ASUS BD Thermalright Silver Arrow Windows 7 Ultimate 64-bit Asus PB278Q 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Corsair 1kW Antec 1200 Logitech G600 
Mouse PadAudio
A4 paper :D Logitech Z-5500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 (2.6GHz to 3.8GHz) ASUS 780i Striker II Formula ASUS GTX 470 8Gb (4x2Gb) Dominators 1066MHz DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C: Crucial M4 256GB D: 1x Raptor 150Gb & E: + F... ASUS DVD + DVD(RW) Windows 7 Ultimate 64-bit ASUS 26" 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Corsair 750W Antec 300 Logitech G5 
Mouse PadAudio
A4 paper :D ASUS Cine5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 something something ASUS N750JV nVidia 750M 2x 4GB DDR3 1600 Kingston 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C: Crucial MX200 mSATA 250GB + D: WD 1TB 5k4 E:... DVD-RAM DL C: Windows 7 64-bit, E: Linux Elementary OS Luna 17" 1080p 
Mouse
ASUS Optical USB 
  hide details  
Reply
   
Main Laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 3.4GHz @ 5.2GHz ASUS P8P67 Deluxe (B3) SLi ASUS GTX780Ti DC2OC 16GB (4x 4GB) Vengeance 1866MHz @ 2133MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
C: Crucial MX200 250GB D: Caviar Black 2TB E: Spinpoint 750GB F: Raptor 150GB (Ubuntu 12.04 Dual Boot) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
ASUS BD Thermalright Silver Arrow Windows 7 Ultimate 64-bit Asus PB278Q 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Corsair 1kW Antec 1200 Logitech G600 
Mouse PadAudio
A4 paper :D Logitech Z-5500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 (2.6GHz to 3.8GHz) ASUS 780i Striker II Formula ASUS GTX 470 8Gb (4x2Gb) Dominators 1066MHz DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C: Crucial M4 256GB D: 1x Raptor 150Gb & E: + F... ASUS DVD + DVD(RW) Windows 7 Ultimate 64-bit ASUS 26" 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Corsair 750W Antec 300 Logitech G5 
Mouse PadAudio
A4 paper :D ASUS Cine5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 something something ASUS N750JV nVidia 750M 2x 4GB DDR3 1600 Kingston 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C: Crucial MX200 mSATA 250GB + D: WD 1TB 5k4 E:... DVD-RAM DL C: Windows 7 64-bit, E: Linux Elementary OS Luna 17" 1080p 
Mouse
ASUS Optical USB 
  hide details  
Reply
post #35 of 46
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Sethy666 View Post

When you removed the H100 from the Q9550, was there any TIM on the CPU?
When I installed my H100 to my Q9650, only half the plate was in contact. This was due to the close proximity of the caps on the mobo. I had to rotate the pump head 90 degrees to get a flush sitting.

[RESOLVED]

YESSSS, it was the caps on my motherboard that were preventing clean contact! Those little buggers are really close to the cpu! So you had luck rotating the pump head?
post #36 of 46
Thread Starter 
240

LOOK AT THAT CRAP!
post #37 of 46
Quote:
Originally Posted by BIackout View Post

I will be sure to check that tonight, is there any chance that it is screwed in too tightly?
Something weird that this reminded me of was when I removed the H100 pump off the cpu block to re-seat the processor, the thermal paste looked like it had only touched one of the edges of the processor. Any idea if this is a sign of my problem? I sure thought I seated everything correctly with the screw-in techniques and whatnot.

I actually recall some LGA775 boards not being compatible with H80 or H100 due to the board's thickness. Someone here had a similar issue.

EDIT - Looks like you figured the problem out.
Heat
(14 items)
 
Asus G73JH
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770K @ 4600mhz Gigabyte GA-Z77X-UD5H eVGA GTX 980 eVGA GTX 980 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Team 8gb @ 2400mhz  SSDs LiteOn H70Core/ Ultra Kaze PP 
OSPowerCase
W7 Ultimate X64 PCP&C MKII 950W CM Storm Scout 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 720 Asus HD5870M 6gb Triple Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500gb Asus Dual Fans W7 17.3" 
Mouse
Razer Orochi 
  hide details  
Reply
Heat
(14 items)
 
Asus G73JH
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770K @ 4600mhz Gigabyte GA-Z77X-UD5H eVGA GTX 980 eVGA GTX 980 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Team 8gb @ 2400mhz  SSDs LiteOn H70Core/ Ultra Kaze PP 
OSPowerCase
W7 Ultimate X64 PCP&C MKII 950W CM Storm Scout 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 720 Asus HD5870M 6gb Triple Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
500gb Asus Dual Fans W7 17.3" 
Mouse
Razer Orochi 
  hide details  
Reply
post #38 of 46
Thread Starter 
448
post #39 of 46
Thread Starter 
448

Here are the caps that are too close, you guys think it will fit if i turn the pump?
post #40 of 46
Quote:
Originally Posted by BIackout View Post

[RESOLVED]
YESSSS, it was the caps on my motherboard that were preventing clean contact! Those little buggers are really close to the cpu! So you had luck rotating the pump head?
Quote:
Originally Posted by BIackout View Post

240
LOOK AT THAT CRAP!

Yep, thats what mine looked like. When I rotated the pump head 90 degrees, it cleared the caps that where stopping it from a flush fit.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Processor Discussions
Overclock.net › Forums › General Hardware › General Processor Discussions › Red CPU Warning light on MoBo after install of Corsair H100