Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Failed to send WU
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Failed to send WU

post #1 of 10
Thread Starter 
Running it through linux VM.
how do I go about fixing this? / trying to resend it?
Quote:
[20:21:53] + Attempting to send results [March 4 20:21:53 UTC]
[20:21:53] - Couldn't send HTTP request to server
[20:21:53] + Could not connect to Work Server (results)
[20:21:53] (128.143.199.97:8080)
[20:21:53] + Retrying using alternative port
[20:21:53] Working on queue slot 04 [March 4 20:21:53 UTC]
[20:21:53] + Working ...
[20:21:53] - Couldn't send HTTP request to server
[20:21:53] + Could not connect to Work Server (results)
[20:21:53] (128.143.199.97:80)
[20:21:53] Could not transmit unit 03 to Collection server; keeping in queue.
post #2 of 10
Might mean the server is down or something. That happened to me a few weeks ago and it ended uploading a couple hours later. Only bad thing is that it hurts the points a bit
post #3 of 10
Thread Starter 
still not uploading.. so I dont think the servers are down.
this sicks, what a waste of a good WU
post #4 of 10
I just checked and that server was down on the 1st but has not been since. Have you changed any computer or firewall settings that could be blocking it. Have you successfully uploaded another CPU WU since?
post #5 of 10
Try shutting down the client and add the -sendall argument to your short cut, then restart the client to see if it will upload anything.
post #6 of 10
Thread Starter 
ehh its alright, I've already removed the work folder and have begun another one.
post #7 of 10
:O you deleted it? Did it not recieve a new WU and start processing that?
post #8 of 10
o_O you whaaa? You should delete it you should have just made another copy of folding and folded on that until you fixed the problem with the original client. Now that work unit won't be folded again on for years to come! :|
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k @ 4.6ghz Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 2x MSI GTX 560 ti Twin Frozr 2gb Corsair Vengance 2x4 gb 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital 500gb, Samsung 2tb Generic DVD burner/writer Corsair H60 Water cooler Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 22" 1920x1080 2ms Razer Black Widow Coolermaster Pro Silent 1000w Antec 1200 v2 (Modded, Paint modded) 
Mouse
Razer Mamba 4g 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k @ 4.6ghz Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 2x MSI GTX 560 ti Twin Frozr 2gb Corsair Vengance 2x4 gb 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital 500gb, Samsung 2tb Generic DVD burner/writer Corsair H60 Water cooler Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 22" 1920x1080 2ms Razer Black Widow Coolermaster Pro Silent 1000w Antec 1200 v2 (Modded, Paint modded) 
Mouse
Razer Mamba 4g 
  hide details  
Reply
post #9 of 10
Quote:
Originally Posted by Timbojones View Post

Now that work unit won't be folded again on for years to come! :|

rolleyes.gif Its not years. Just until the deadline expires. Still though we do not recommend deleting the WU unless there is really an issue with it.
post #10 of 10
Quote:
Originally Posted by Timbojones View Post

o_O you whaaa? You should delete it you should have just made another copy of folding and folded on that until you fixed the problem with the original client. Now that work unit won't be folded again on for years to come! :|

Meh I think once the final deadline has passed they add it back to the que. Thats probably why I have had 1 1364 point GPU work unit in the past week as it seemes 95% of GPU WUs are not 3800ish. They have to finish the project before they can move on
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Failed to send WU