Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Green screen on some youtube videos?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Green screen on some youtube videos?

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey guys, I have 2 gtx 560's in sli, and when i am playing SOME youtube videos, i just get a solid green screen. If I go fullscreen, I can see the video, but no when the video is in the small and medium player. It doesnt happen with newer videos.
Le Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3770k Maximus V Formula EVGA GTX 660ti FTW+ Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Intel 520 Series Seagate Barracuda 7200rpm EK Supremacy Plexi Nickel Black Ice Extreme 2 240mm 
CoolingOSMonitorMonitor
Laing D5 vario pump Windows 8 Pro Planar SA2311w BenQ GW2250 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair Vengeance K90 EVGA NEX750G  Coolermaster HAF X Corsair Vengeance M60 
  hide details  
Reply
Le Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3770k Maximus V Formula EVGA GTX 660ti FTW+ Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Intel 520 Series Seagate Barracuda 7200rpm EK Supremacy Plexi Nickel Black Ice Extreme 2 240mm 
CoolingOSMonitorMonitor
Laing D5 vario pump Windows 8 Pro Planar SA2311w BenQ GW2250 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair Vengeance K90 EVGA NEX750G  Coolermaster HAF X Corsair Vengeance M60 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Drivers most likely. Try uninstalling using Driver sweeper (google it, and then first thing). Reboot. Install latest drivers.

Give that a try and give us feedback after. Also try only one card at a time, to eliminate the fact that one card might be faulty.
Navy Beast
(14 items)
 
Brother's PC
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[INTEL] Core i7 3770K @ 4.5 GHz w/ 1.225V [ASUS] P8Z77-V [GIGABYTE] GTX 670 Windforce Edition [CORSAIR] Vengeance 8GB 1866MHz CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Intel] 520 120GB [WD] Green 1TB SATA II [SAMSUNG] SH-222BB [NOCTUA] NH-U12P-SE2 
OSMonitorKeyboardPower
[MICROSOFT] Windows 7 Ultimate 64 Bit [ASUS] VH242 24" 1920 x 1080 [BENQ] A800  [CORSAIR] AX750 
CaseMouse
[NZXT] Switch 810 Microsoft Windows Optical Mouse 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Athlon II x2 240 @ 3.0GHz [MSi] 785GM-E51 [MSi] AMD Integrated HD 4200 Kingston 2 x 2GB DDR3 Dual Channel @ 1064MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Caviar Green 1TB SATA 2 BENQ DVD DD DW1640 ATA Device IDE Windows Ultimate 64 Bit ASUS VH242 24" 1920 x 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft USB Digital Media Keyboard (IntelliType) Eurocase 400 watt Eurocase Middle Tower 5425 (no case fans) Microsoft USB Wheel Mouse Optical (IntelliPoint) 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
Navy Beast
(14 items)
 
Brother's PC
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[INTEL] Core i7 3770K @ 4.5 GHz w/ 1.225V [ASUS] P8Z77-V [GIGABYTE] GTX 670 Windforce Edition [CORSAIR] Vengeance 8GB 1866MHz CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Intel] 520 120GB [WD] Green 1TB SATA II [SAMSUNG] SH-222BB [NOCTUA] NH-U12P-SE2 
OSMonitorKeyboardPower
[MICROSOFT] Windows 7 Ultimate 64 Bit [ASUS] VH242 24" 1920 x 1080 [BENQ] A800  [CORSAIR] AX750 
CaseMouse
[NZXT] Switch 810 Microsoft Windows Optical Mouse 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Athlon II x2 240 @ 3.0GHz [MSi] 785GM-E51 [MSi] AMD Integrated HD 4200 Kingston 2 x 2GB DDR3 Dual Channel @ 1064MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Caviar Green 1TB SATA 2 BENQ DVD DD DW1640 ATA Device IDE Windows Ultimate 64 Bit ASUS VH242 24" 1920 x 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft USB Digital Media Keyboard (IntelliType) Eurocase 400 watt Eurocase Middle Tower 5425 (no case fans) Microsoft USB Wheel Mouse Optical (IntelliPoint) 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Quote:
Originally Posted by Atham View Post

Drivers most likely. Try uninstalling using Driver sweeper (google it, and then first thing). Reboot. Install latest drivers.
Give that a try and give us feedback after. Also try only one card at a time, to eliminate the fact that one card might be faulty.

+1
First Time Build
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 920 MSI X58 Pro-E (MS-7522) EVGA GeForce GTX 460 EVGA GeForce GTX 460 
GraphicsRAMRAMRAM
Galaxy GeForce GTX 460 Corsair  Corsair  Corsair  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda 7200.12 Sony DVD+-RW Noctua NH-D14 Windows 7 64bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer P215H Acer P221W Dynex Silverstone OP1000-E 1kW PSU 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master HAF 932 Dynex Dynex ASUS Xonar DG 
  hide details  
Reply
First Time Build
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 920 MSI X58 Pro-E (MS-7522) EVGA GeForce GTX 460 EVGA GeForce GTX 460 
GraphicsRAMRAMRAM
Galaxy GeForce GTX 460 Corsair  Corsair  Corsair  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda 7200.12 Sony DVD+-RW Noctua NH-D14 Windows 7 64bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer P215H Acer P221W Dynex Silverstone OP1000-E 1kW PSU 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master HAF 932 Dynex Dynex ASUS Xonar DG 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Quote:
Originally Posted by hammadj View Post

Hey guys, I have 2 gtx 560's in sli, and when i am playing SOME youtube videos, i just get a solid green screen. If I go fullscreen, I can see the video, but no when the video is in the small and medium player. It doesnt happen with newer videos.

I would HIGHLY suggest not using Driver Sweeper. Ive ready many reports of corruption caused by that program.
Just uninstall reboot, and reinstall the latest drivers.
Vishera
(14 items)
 
Haswell
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R2.0 ASUS 7770 DCII 1GB 16gb (2x8gb) Corsair Vengance @ 1600 10-10-10-2... 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 Pro 128gb SSD Intel 320 80gb DROBO 10TB (5x2TB) NAS Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Catleap Q270 27" 1440p Razer Black Widow Ultimate Corsair CX750m 
CaseMouse
Danger Den Torture Rack Logitech G500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4670k 4.7ghz @ 1.4v ASUS Z87-Pro  HD 4600 4gb (2x2gb) Crucial 1600mhz DDR3 
Hard DriveCoolingOSPower
Generic 40gb Swiftech H220 + 2x Cougar Vortex Cf-v 12 @ 1400rpm Ubuntu 12.4 Corsair CX750m 
Case
DangerDen Torture Rack 
  hide details  
Reply
Vishera
(14 items)
 
Haswell
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R2.0 ASUS 7770 DCII 1GB 16gb (2x8gb) Corsair Vengance @ 1600 10-10-10-2... 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 Pro 128gb SSD Intel 320 80gb DROBO 10TB (5x2TB) NAS Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Catleap Q270 27" 1440p Razer Black Widow Ultimate Corsair CX750m 
CaseMouse
Danger Den Torture Rack Logitech G500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4670k 4.7ghz @ 1.4v ASUS Z87-Pro  HD 4600 4gb (2x2gb) Crucial 1600mhz DDR3 
Hard DriveCoolingOSPower
Generic 40gb Swiftech H220 + 2x Cougar Vortex Cf-v 12 @ 1400rpm Ubuntu 12.4 Corsair CX750m 
Case
DangerDen Torture Rack 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Driver sweeper helped me, but I use integrated graphics so I can't say how it will work for discreet cards.
Navy Beast
(14 items)
 
Brother's PC
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[INTEL] Core i7 3770K @ 4.5 GHz w/ 1.225V [ASUS] P8Z77-V [GIGABYTE] GTX 670 Windforce Edition [CORSAIR] Vengeance 8GB 1866MHz CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Intel] 520 120GB [WD] Green 1TB SATA II [SAMSUNG] SH-222BB [NOCTUA] NH-U12P-SE2 
OSMonitorKeyboardPower
[MICROSOFT] Windows 7 Ultimate 64 Bit [ASUS] VH242 24" 1920 x 1080 [BENQ] A800  [CORSAIR] AX750 
CaseMouse
[NZXT] Switch 810 Microsoft Windows Optical Mouse 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Athlon II x2 240 @ 3.0GHz [MSi] 785GM-E51 [MSi] AMD Integrated HD 4200 Kingston 2 x 2GB DDR3 Dual Channel @ 1064MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Caviar Green 1TB SATA 2 BENQ DVD DD DW1640 ATA Device IDE Windows Ultimate 64 Bit ASUS VH242 24" 1920 x 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft USB Digital Media Keyboard (IntelliType) Eurocase 400 watt Eurocase Middle Tower 5425 (no case fans) Microsoft USB Wheel Mouse Optical (IntelliPoint) 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
Navy Beast
(14 items)
 
Brother's PC
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[INTEL] Core i7 3770K @ 4.5 GHz w/ 1.225V [ASUS] P8Z77-V [GIGABYTE] GTX 670 Windforce Edition [CORSAIR] Vengeance 8GB 1866MHz CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
[Intel] 520 120GB [WD] Green 1TB SATA II [SAMSUNG] SH-222BB [NOCTUA] NH-U12P-SE2 
OSMonitorKeyboardPower
[MICROSOFT] Windows 7 Ultimate 64 Bit [ASUS] VH242 24" 1920 x 1080 [BENQ] A800  [CORSAIR] AX750 
CaseMouse
[NZXT] Switch 810 Microsoft Windows Optical Mouse 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD] Athlon II x2 240 @ 3.0GHz [MSi] 785GM-E51 [MSi] AMD Integrated HD 4200 Kingston 2 x 2GB DDR3 Dual Channel @ 1064MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Caviar Green 1TB SATA 2 BENQ DVD DD DW1640 ATA Device IDE Windows Ultimate 64 Bit ASUS VH242 24" 1920 x 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft USB Digital Media Keyboard (IntelliType) Eurocase 400 watt Eurocase Middle Tower 5425 (no case fans) Microsoft USB Wheel Mouse Optical (IntelliPoint) 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Green screen on some youtube videos?