New Posts  All Forums:Forum Nav:

Fatal Error.

post #1 of 3
Thread Starter 
Here is the Error I received when trying to access this Staff Forum Thread.
Code:
Fatal error: Call to a member function all() on a non-object in /var/www/sites/huddler/releases/8daf5a818ceaa1ffa9795d8f2520ab5dffa40b65/v2/system/application/modules/users/views/userwidgets/postbit_ocn_icons.php on line 61
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Are you still not able to access it? Or this just happened once?

We included a fix for this in tomorrow's release, but since we haven't been able to reproduce the issue we're not 100% that it will be completely effective. That said, the fixed code passed a code review, where the former code causing this did not, so let me know if you see this again after tomorrow afternoon.
Edited by SJHuddler - 3/6/12 at 3:02pm
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SJHuddler View Post

Are you still not able to access it? Or this just happened once?
We included a fix for this in tomorrow's release, but since we haven't been able to reproduce the issue we're not 100% that it will be completely effective. That said, the fixed code passed a code review, where the former code causing this did not, so let me know if you see this again after tomorrow afternoon.

It happened 3 times in a row, but stopped after I posted this bug. I am now able to access it. Thanks thumb.gif
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Resolved Issues