Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problems with Sapphire 5750 1gb----bricked?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problems with Sapphire 5750 1gb----bricked?

post #1 of 7
Thread Starter 
Hello,
Im having problems with my video card.
I Tried that 5750 to 5770 bios flash, but it bricked my card.
Pc boots up and then it goes just white screen.
Tried to reflash with original bios , no luck
Its just white. At that video gpu bios database there are like 9 diffrent bioses
Which one i should take?
Thanks
post #2 of 7
Thread Starter 
Im having this Sapphire 100284L version i think.
Mine isnt the vaporx .
post #3 of 7
Thread Starter 
I have tried lots of bioses. Some give me the usual white screen or none at all.
Can i clean the bios and then install fresh bios.
Monitor works,
Im using the atiflash tool, i tried forceinstall still nothing.
Soo its dead? Does somebody have ideas to fix it?
post #4 of 7
Have you flashed the original BIOS back on the card?

If not, do that and then we can be sure whether its the hardware.

Edit: may give this a try http://www.overclock.net/t/593427/how-to-unbrick-your-bricked-graphics-card-fix-a-failed-bios-flash

cheers.gif

Sent from the bear cave...
Edited by GreenieGriz - 3/12/12 at 7:11am
post #5 of 7
Thread Starter 
Yes i have tried the original bios, no help.
I have allready folowed that guide, same no help.
post #6 of 7
Well perhaps the card is bricked then. Unless drivers could be causing the white screen. Though if you can't boot into windows then you can't do anything about the drivers...

Perhaps someone else can lend some insight. biggrin.gif

cheers.gif

Sent from the bear cave...
post #7 of 7
Thread Starter 
Ok. Yeah it posts but the screen is just white. I tried some other bioses, some where just black or the same white. This card cost for me alot it was like 120€ in estonia. Im hoping to get it fixed.
Anybody having more ideas?redface.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problems with Sapphire 5750 1gb----bricked?