Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › PureVideo performance problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

PureVideo performance problem

post #1 of 2
Thread Starter 
I installed the trial of nVidia's PureVideo Decoder and then I tried to play one of nVidia's sample videos. The video was really choppy...completely unwatchable. Has any one else been able to get it to work with a 7800gs? I'm using the 92.1 driver.
Thanks!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
XP-M 2600 - I stepping DFI nForce 2 Ultra nVidia 7800gs 2x512 MB Corsair DDR400 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x250 RAID & 1x300 Windows XP SP2 20.1" Dell Flat Panel MS Digital Media Pro 
PowerCaseMouse
Turbo-Cool 510 SLI Side Window and Lights Logitech G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
XP-M 2600 - I stepping DFI nForce 2 Ultra nVidia 7800gs 2x512 MB Corsair DDR400 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x250 RAID & 1x300 Windows XP SP2 20.1" Dell Flat Panel MS Digital Media Pro 
PowerCaseMouse
Turbo-Cool 510 SLI Side Window and Lights Logitech G7 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by Quintin
I installed the trial of nVidia's PureVideo Decoder and then I tried to play one of nVidia's sample videos. The video was really choppy...completely unwatchable. Has any one else been able to get it to work with a 7800gs? I'm using the 92.1 driver.
Thanks!

I had that same prob. with 7600GT--don't forget, they are beta drivers!
My System
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 6300 ASUS 990fx Sabertooth  GTX Titan SC Kingston  
Hard DriveCoolingOSPower
SSD Swiftech Windows 7 Pro 850 watt Gold 
CaseMouse
NZXT switch 810 Wireless Kenington 
  hide details  
Reply
My System
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 6300 ASUS 990fx Sabertooth  GTX Titan SC Kingston  
Hard DriveCoolingOSPower
SSD Swiftech Windows 7 Pro 850 watt Gold 
CaseMouse
NZXT switch 810 Wireless Kenington 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › PureVideo performance problem