post #1 of 1
Thread Starter 
Lately I have been using IE again for surfing and I like to use my history to navigate to sites I like. Yesterday while monkeying with RAM OC, I had to reset the CMOS- a few times. Now my history is all funked up. I have reset the date of course, but the history is all mangled and I cannot see it . It is there, because if I do a search, I can pull it up, but it will not show in the correct date listings in the IE favorites tab. New browsing seems to be entering into the correct date areas.Keep search history is set @ maximum of 999 days. Is there a way to refresh the date stamps or whatever I need to do to sort this out? Also, in a related matter, my garage/mancave system (XP) has a dead mobo battery and defaults to a Jan 1 2002 date whenever I start it. This REALLY monkeys things up as far as browsing and search history. Is there a way to make IE ignore the dates altogether and just show me the latest posts - etc when I go to forums and whatnot?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-4170 @ 4.86 Ghz ASUS M5A97 EVO 2 x PowerColor AX6790 Crossfire 16GB (4 x 4GB) SAMSUNG MV-3V4G3D @1890 Mhz 8-9-9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x Corsair Force 3 120 GB SSD External USB AMD stock cooler Win7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 23" DVI Fullsize, solid. OCZ ModXStream Pro 500W CM Praetorian 730 Black 
Mouse
Has red light on bottom 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-4170 @ 4.86 Ghz ASUS M5A97 EVO 2 x PowerColor AX6790 Crossfire 16GB (4 x 4GB) SAMSUNG MV-3V4G3D @1890 Mhz 8-9-9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x Corsair Force 3 120 GB SSD External USB AMD stock cooler Win7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 23" DVI Fullsize, solid. OCZ ModXStream Pro 500W CM Praetorian 730 Black 
Mouse
Has red light on bottom 
  hide details  
Reply