Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club - Page 406

post #4051 of 6483
Yeah if those poopers at bigclothcraft dont ship before wednesday i demand my refund and order from accesoireswhole.
post #4052 of 6483
Another quick update on my non-PP 27Q from BCC for those who have been ordering from them:

Finally found one dead pixel. I can live with that. Backlight bleed on mine is still minimal-to-nonexistent. It took me a couple of days to see it, but I can now identify a very slight yellow tinge that affects pretty much the entire lower half of the monitor. I know some others have this much worse so I think I can live with it.

Lastly, in regards to the image retention problem I initially reported, I think I can live with it. It hasn't gotten worse by any means and I really can only detect it when I examine it against dark gray -- it's very mild and disappears quickly. I wish I could find more 27Q owners reporting an image-retention problem (or lackthereof) because I have a suspicion that many folks who don't spend a lot of time in Photoshop/Illustrator may have the same problem but will never actually notice it.

Overall I think i got what I paid for -- an A- display at a discounted rate.
post #4053 of 6483
Bcc got 0,1% less positive feedback. Wich will keep falling if they keep this up.
post #4054 of 6483
i ordered a crossover 2720mdp-p from this ****er lightnspace solely because i wanted a model that had multiple inputs including displayport. needless to say i get my monitor and its defective. first thing the hdmi port doesnt exist. on HDMI 2 and HDMI 1 i cant even use (cable doesnt even plug in, broken) it basically doesnt even turn on........it will turn on and then off and wont actually display anything besides a black screen. not only that, there are numerous dead pixels i can see and some kind of blue smudge/mark on the monitor.



never again. i have an apple 27" and next time i will just pay the price for an apple monitor. not worth it to get a broken monitor.
Edited by kaukau - 12/17/12 at 5:13pm
post #4055 of 6483
Quote:
Originally Posted by kaukau View Post

i ordered a crossover 2720mdp-p from this ****er lightnspace solely because i wanted a model that had multiple inputs including displayport. needless to say i get my monitor and its defective. first thing the hdmi port doesnt exist. on HDMI 2 and HDMI 1 i cant even use (cable doesnt even plug in, broken) it basically doesnt even turn on........it will turn on and then off and wont actually display anything besides a black screen. not only that, there are numerous dead pixels i can see and some kind of blue smudge/mark on the monitor.
never again. i have an apple 27" and next time i will just pay the price for an apple monitor. not worth it to get a broken monitor.

Good luck trying to get a refund from this seller. I have two defective 27Q LED-P from this seller, and can't afford to ship them back for refund, because paypal requires buyers to ship using FEDEX/UPS/DHL or other major shipper that has online signature confirmation, the shipping costs almost as much as the purchase price itself!
post #4056 of 6483
i've filed cases on ebay and paypal, did you do that? im really pissed off right now.........how the hell does this dude have a 99.2% feedback score yet everyone is getting broken monitors?im fighting this and will get my bank involved if i have to. theres no way im paying the cost to ship it back when its a defective product.
post #4057 of 6483
I just received my CrossOver 27Q LED-P from Red-Cap but I cant get it to display anything but a black screen. It shows up in my windows resolution manager as well as my nVidia control panel and shows the correct resolution. The light on the power brick is a solid green and it appears to be one of the new ones that supports 110-~220V so i just used a regular power cable to plug it in. Has anyone else encountered this before or did I just receive a DOA?
post #4058 of 6483
Quote:
Originally Posted by Felfe View Post

I just received my CrossOver 27Q LED-P from Red-Cap but I cant get it to display anything but a black screen. It shows up in my windows resolution manager as well as my nVidia control panel and shows the correct resolution. The light on the power brick is a solid green and it appears to be one of the new ones that supports 110-~220V so i just used a regular power cable to plug it in. Has anyone else encountered this before or did I just receive a DOA?

Did you properly connect the monitor to a "compatable" dual link DVI video card? Also, are you using the cable provided to you by red-cap?
post #4059 of 6483
Quote:
Originally Posted by tr1xst3r View Post

Did you properly connect the monitor to a "compatable" dual link DVI video card? Also, are you using the cable provided to you by red-cap?

Its a 660TI video card so it should be good on that front and I am using the red-cap supplied cable.
Edited by Felfe - 12/17/12 at 9:37pm
post #4060 of 6483
Hah. Guess what. Bcc send a message saying sorry for trouble and that they will ship today. Well guess who lied again. Seriously bcc lies to their customers, gives false tracking codes, and marks items as shipped while they are not. And it also sucks that upon every reply you send them, they take 24hours to answer.
If i do not get a working tracking code withing 12 hours im demanding a refund and if i need to wait on that i will open a paypal dispute.
This seller needs a miracle if im to leave neutral feedback.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club