Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club - Page 468

post #4671 of 6483
Quote:
Originally Posted by Descadent View Post

check the dl-dvi connection and maybe try new cable. You should contact your seller and should have when you originally got it. They can help you (especially if it's AW) or even send you replacement parts without needing monitor shipped back.

Thanks for the reply! I didn't contact the seller because a friend of mine bought it for me on ebay (from red cap). Also was extremely busy and only now started doing some research to see if I could solve the problem. I'll try to contact the seller through my friend's account ASAP.
Quote:
Originally Posted by boroda10 View Post


What model of the video driver board? If CL270_MP you are welcome to our club, requiring replacement by the seller.

That sucks but I'll contact the seller to see what he has to say. Is redcap usually reliable on refunds/replacements? Thanks for the input guys!
post #4672 of 6483
Quote:
Originally Posted by FattyMcFatFatFatty View Post

Big Cloth Craft would be the best out of the three, and accessorieswhole would be the best out of all the sellers.

Thanks for the quick reply.


I have 1 more question for you guys. Accessorieswhole has a Crossover 27QD Blade that is cheaper than his normal 27Q. Is there any disadvantage to getting the 27QD over the 27Q? I don't care about the speakers.
post #4673 of 6483
Quote:
Originally Posted by oobble View Post

Thanks for the quick reply.


I have 1 more question for you guys. Accessorieswhole has a Crossover 27QD Blade that is cheaper than his normal 27Q. Is there any disadvantage to getting the 27QD over the 27Q? I don't care about the speakers.

I believe that the blade has a different stand and monitor bezel. The 27Q being the higher quality one.
Beatrix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 3570k ASUS P8Z77-V AMD HD 7950 Samsung "Wonder ram" 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Blue 1TB lol Hyper 212 EVO Win 7 Ult 64 bit 
MonitorPowerCaseMouse
Crossover 27Q Corsair HX750 Phantom 410 (red) DeathAdder 
Audio
MagnePlanar MMG/A700 
  hide details  
Reply
Beatrix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 3570k ASUS P8Z77-V AMD HD 7950 Samsung "Wonder ram" 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Blue 1TB lol Hyper 212 EVO Win 7 Ult 64 bit 
MonitorPowerCaseMouse
Crossover 27Q Corsair HX750 Phantom 410 (red) DeathAdder 
Audio
MagnePlanar MMG/A700 
  hide details  
Reply
post #4674 of 6483
http://youtu.be/kRVnal3aoBc


http://youtu.be/XvIQyJWhRto


My CrossOver just died. I smelled it and I'm not sure if I smelled anything burning or if it was my imagination.

The screen goes black and then has a little light to the black. The two YouTube videos show the problem. The red power button flash blue and then back to red. There's an audible clicking for the monitor.

The screen did this for about 20 or 30 seconds then it worked fine for about 10-20 seconds then repeated. After about 5 cycles of this, it is now permanently clicking / flicking on the black screen.

I have an Asus as the second monitor. It works and I can move the mouse on to this screen and off it but nothing on the main screen. Windows is still working, I rebooted and go to the BIOS start in safe mode screen but the monitor did this again. The monitor worked for about a week and In using a Gigabyte GTX 670.

I bought from AccessoriesWhole (AW) on eBay.

Any ideas on what this might be?

Edit: I tested the DVI cable on another monitor and it worked fine, I'm thinking power brick or internal hardware.
Edited by davidh304 - 1/27/13 at 6:36pm
post #4675 of 6483
Quote:
Originally Posted by FattyMcFatFatFatty View Post

I believe that the blade has a different stand and monitor bezel. The 27Q being the higher quality one.
'

Thanks a lot, you are very helpful FattyMcFatFatMcdonaldsfatassmcfatfatter
post #4676 of 6483
Quote:
Originally Posted by oobble View Post

'

Thanks a lot, you are very helpful FattyMcFatFatMcdonaldsfatassmcfatfatter

hahahaha no problem good sir
Beatrix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 3570k ASUS P8Z77-V AMD HD 7950 Samsung "Wonder ram" 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Blue 1TB lol Hyper 212 EVO Win 7 Ult 64 bit 
MonitorPowerCaseMouse
Crossover 27Q Corsair HX750 Phantom 410 (red) DeathAdder 
Audio
MagnePlanar MMG/A700 
  hide details  
Reply
Beatrix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 3570k ASUS P8Z77-V AMD HD 7950 Samsung "Wonder ram" 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Blue 1TB lol Hyper 212 EVO Win 7 Ult 64 bit 
MonitorPowerCaseMouse
Crossover 27Q Corsair HX750 Phantom 410 (red) DeathAdder 
Audio
MagnePlanar MMG/A700 
  hide details  
Reply
post #4677 of 6483
Quote:
Originally Posted by davidh304 View Post

http://youtu.be/kRVnal3aoBc


http://youtu.be/XvIQyJWhRto


My CrossOver just died. I smelled it and I'm not sure if I smelled anything burning or if it was my imagination.

The screen goes black and then has a little light to the black. The two YouTube videos show the problem. The red power button flash blue and then back to red. There's an audible clicking for the monitor.

The screen did this for about 20 or 30 seconds then it worked fine for about 10-20 seconds then repeated. After about 5 cycles of this, it is now permanently clicking / flicking on the black screen.

I have an Asus as the second monitor. It works and I can move the mouse on to this screen and off it but nothing on the main screen. Windows is still working, I rebooted and go to the BIOS start in safe mode screen but the monitor did this again. The monitor worked for about a week and In using a Gigabyte GTX 670.

I bought from AccessoriesWhole (AW) on eBay.

Any ideas on what this might be?

Edit: I tested the DVI cable on another monitor and it worked fine, I'm thinking power brick or internal hardware.

is that another dl-dvi monitor you tested the cable on that can do 2560x1440?

it seems like the monitor is having issues getting signal.
post #4678 of 6483
Thanks a lot for this info! However it appears he fell for my trick or got sick of the messages, I got refunded earlier this morning and have since confirmed the cancellation.

I will now head over to AW for it! Also I really fancy pivot version but think I would rather spend the extra towards a squaretrade! What do you guys reckon?

Cheers
Build v1
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 940 3GHz Gigabyte M720-US3 Sapphire 5830 840MHz 6GB 800MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial M4 128GB + Samsung F3 500GB Samsung DVD+RW Lightscribe Windows 7 Ultimate x64 Crossover LED-P 1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech K260 CoolerMaster GX 650W CM CM690 II Advanced Logitech K260 
Mouse Pad
lol 
  hide details  
Reply
Build v1
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 940 3GHz Gigabyte M720-US3 Sapphire 5830 840MHz 6GB 800MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial M4 128GB + Samsung F3 500GB Samsung DVD+RW Lightscribe Windows 7 Ultimate x64 Crossover LED-P 1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech K260 CoolerMaster GX 650W CM CM690 II Advanced Logitech K260 
Mouse Pad
lol 
  hide details  
Reply
post #4679 of 6483
Quote:
Originally Posted by davidh304 View Post

http://youtu.be/kRVnal3aoBc


http://youtu.be/XvIQyJWhRto


My CrossOver just died. I smelled it and I'm not sure if I smelled anything burning or if it was my imagination.

The screen goes black and then has a little light to the black. The two YouTube videos show the problem. The red power button flash blue and then back to red. There's an audible clicking for the monitor.

The screen did this for about 20 or 30 seconds then it worked fine for about 10-20 seconds then repeated. After about 5 cycles of this, it is now permanently clicking / flicking on the black screen.

I have an Asus as the second monitor. It works and I can move the mouse on to this screen and off it but nothing on the main screen. Windows is still working, I rebooted and go to the BIOS start in safe mode screen but the monitor did this again. The monitor worked for about a week and In using a Gigabyte GTX 670.

I bought from AccessoriesWhole (AW) on eBay.

Any ideas on what this might be?

Edit: I tested the DVI cable on another monitor and it worked fine, I'm thinking power brick or internal hardware.

I have the exact same problem : ( . Would love to know if you find any solution to this.
post #4680 of 6483
Quote:
Originally Posted by iPodge View Post

Thanks a lot for this info! However it appears he fell for my trick or got sick of the messages, I got refunded earlier this morning and have since confirmed the cancellation.

I will now head over to AW for it! Also I really fancy pivot version but think I would rather spend the extra towards a squaretrade! What do you guys reckon?

Cheers

if you are buying from AW... get the pivot version. Their policy plus support and 1 yr warranty is good imo. I passed on square trade for my 3. knock on wood...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club