Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club - Page 542

post #5411 of 6483
Quote:
Originally Posted by rodo111 View Post

I've been reading this thread and I know that accessorieswhole is the "go to" guy for this. Believe me, I want to buy from him (but the $30 price increase while I stepped away is really leaving me bitter...).

Right now, bigclothcraft has one for $412 (about $3 more than the AW one was). I know his dead pixel policy is 5, rather than 3, but he seems to be the 2nd most recommended seller here. Is there anything else I should be aware of for BCC? For example, if PCB needs to be replaced, will he send it for free, etc.? I want to know if the extra $30 is worth it at this point...or if I'll regret it in a few weeks when something goes wrong.

EDIT: Scratch that, that was the blade edition. Sigh...I contacted AW to see if he'd be nice to me, but I'd understand if he wouldn't. It's cool...I'll probably just suck it up and do it anyways haha.

it's not just that pixel policy with AW is better, it's the fact they sell only A panels where everyone else is A-. Not to mention they are the only top seller of the monitors on ebay because of their feedback, customer service and amount of sales.
post #5412 of 6483
Quote:
Originally Posted by smellyfungus View Post

saw post that prices were up so i checked my original auction purchased thru green-sum. he's selling for 393. so far mines been going strong. i havent had to contact them for any issues though so i can't quote support. id recommend em still based on a few hundred of pages ive read of this thread so far. otherwise i'd wait for aw to lower the price again, i'd assume they're low on stock.

AW just messaged me this morning. He said he ran out of stock and said it would take another 2 days before he could ship my monitor. So the low on stock is true. Was really hoping I could get it by this week. frown.gif
Main Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770k Asus Maxiumus VI Formula Evga 780 Ti Classified Trident 16GB 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme Sandisk Extreme Plextor M5P Custom Water Loop 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro Crossover Corsair Axi 1200 NZXT 810 Phantom 
MouseAudioAudio
Logitech G9 Fiio E17 HD650 
  hide details  
Reply
Main Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770k Asus Maxiumus VI Formula Evga 780 Ti Classified Trident 16GB 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme Sandisk Extreme Plextor M5P Custom Water Loop 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro Crossover Corsair Axi 1200 NZXT 810 Phantom 
MouseAudioAudio
Logitech G9 Fiio E17 HD650 
  hide details  
Reply
post #5413 of 6483
Hi all,

Hopefully someone can give me some advice.
I got a crossover 27q from AW recently (received it yesterday) and it seems to be broken.

The problem is, it powers on ok, red LED displays, upon boot the led goes blue and the backlight comes on, but no display.
I'm using a Radeon HD 7950 which should be more than capable.

It recognizes a signal as it turns on/off with the PC, it just wont display anything.

I don't have another PC to test it out with, but the PC/GPU works fine for my old vga monitor.

I have contacted AW and he requested a video showing the fault, which I put together and uploaded to youtube (http://youtu.be/fwzerc7RTvo if anyone wants to take a look).

I haven't had a response yet, but I can't find anyone who has had a similar problem which makes me wonder if i'm missing something or doing something wrong.

Any advice appreciated.
post #5414 of 6483
did you use the dl-dvi cable that came with it? and is that port dl-dvi supported on that 7950?
post #5415 of 6483
Yes, using the supplied cable.
GPU is this one... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4121#ov
"Dual-link DVI-I" that should work right?
post #5416 of 6483
hmm. as aw will suggest, open it up and make sure nothing is disconnected inside the monitor. or try another dl-dvi cable.
post #5417 of 6483
Opened it up, nothing obviously out of place. It does seem to have a blue pcb board that I've read can cause issues. Could it be as simple as a pcb swap?

Will put it back together and see if that magically fixes anything.
post #5418 of 6483
Quote:
Originally Posted by Vinnces View Post

AW just messaged me this morning. He said he ran out of stock and said it would take another 2 days before he could ship my monitor. So the low on stock is true. Was really hoping I could get it by this week. frown.gif

Which model did you picked?
post #5419 of 6483
AW shipped me my monitor in 2 and a half days from the hour that I bought it, you most likely will still get it within the week.
post #5420 of 6483
Quote:
Originally Posted by jotavip View Post

Which model did you picked?

27Q Led
Main Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770k Asus Maxiumus VI Formula Evga 780 Ti Classified Trident 16GB 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme Sandisk Extreme Plextor M5P Custom Water Loop 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro Crossover Corsair Axi 1200 NZXT 810 Phantom 
MouseAudioAudio
Logitech G9 Fiio E17 HD650 
  hide details  
Reply
Main Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770k Asus Maxiumus VI Formula Evga 780 Ti Classified Trident 16GB 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme Sandisk Extreme Plextor M5P Custom Water Loop 
OSMonitorPowerCase
Windows 8.1 Pro Crossover Corsair Axi 1200 NZXT 810 Phantom 
MouseAudioAudio
Logitech G9 Fiio E17 HD650 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › CrossOver 27Q LED/LED-P, 27M LED, & 2720MDP GOLD LED Monitor Club