post #6401 of 6401
This is my first post to this forum.

i have purchased CROSSOVER 27QW HDMI IPS LED 27" LG AH-IPS Panel 2560x1440 QHD PC Monitor from amazon on November 2014.

I have two of these monitors i was using it with my old graphics card since November and both monitors work perfectly fine.

primary monitor is with HDMI, secondary monitor is only DVI-D

First week of Jan 2015 I got my new MSI AMD Radeon R9 270X graphics card which is installed in my PC to unlock the full capacity of the 1440 dual monitors.

unfortunately my primary monitor went crazy after one week of installing the new graphics card. Has any of you encountered this kind of problem with this monitor???

now I'm using my secondary monitor as single monitor setup. I have disconnected my primary monitor.

but now my second monitor with single display setup is going totaly white. so i just have to restart the system to bring back the normal status.

appreciate if you could help me to resolve the issue with my primary monitor. any guidance is appreciated.




Video of monitor status
Mainly i use my system for autocad.

below are quick config of the system

Processor: Intel Core i5-4460 3.2Ghz processor
Motherboard: Asus H87M-E
RAM: DDR3 PC1600 16GB
HDD: Intel 530 120GB SSD
Graphics: MSI AMD Radeon R9 270X graphics
Power supply: Zalman 400w LE
one CROSSOVER 27QW DVI only 27" LG AH-IPS Panel 2560x1440 QHD PC Monitor (Secondary Monitor)
one CROSSOVER 27QW HDMI IPS LED 27" LG AH-IPS Panel 2560x1440 QHD PC Monitor (Primary Monitor)