Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › After reseating my CPU, my computer doesn't post the first time but restarts and posts the second time, lolwut?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

After reseating my CPU, my computer doesn't post the first time but restarts and posts the second time, lolwut? - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Alright guys. Well it turns out that my H50 was screwed in extremely tight and after loosening up the screws the cold boots stopped and my temps were unaffected. Does anybody think my hardware was damaged in any way?
post #12 of 12
I doubt it. If its working fine now, I think your safe. Hardware isnt normally that forgiving. Take care
Sim Racing
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 6600k @ 4.5ghz Asrock Z170m Extreme 4 Nvidia 1080TI Founders Edition Kingston HyperX 2666mhz 8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Trion 150 240gb SSD Samsung 850 Evo 500gb SSD Noctua U12S Windows 10 
MonitorPowerCaseAudio
3x Dell S2417DG @ 165hz Seasonic SS-KM3 850w Fractal Design Arc Mini R2 Soundblaster Z  
AudioOther
Philips X2 Headphones Obutto oZone Racing Cockpit 
  hide details  
Reply
Sim Racing
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 6600k @ 4.5ghz Asrock Z170m Extreme 4 Nvidia 1080TI Founders Edition Kingston HyperX 2666mhz 8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ Trion 150 240gb SSD Samsung 850 Evo 500gb SSD Noctua U12S Windows 10 
MonitorPowerCaseAudio
3x Dell S2417DG @ 165hz Seasonic SS-KM3 850w Fractal Design Arc Mini R2 Soundblaster Z  
AudioOther
Philips X2 Headphones Obutto oZone Racing Cockpit 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › After reseating my CPU, my computer doesn't post the first time but restarts and posts the second time, lolwut?