Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › New 8034 GPU work-unit showing no points?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New 8034 GPU work-unit showing no points?

post #1 of 4
Thread Starter 
I have never encountered an 8034 work-unit before. My 560 Ti seems to be working on one but HFM is showing that it will not be worth any points. I tried downloading the updated projects from stanford but it still shows as zero points.
Link
169

Any thoughts?
Edited by BOB850123 - 3/30/12 at 12:46pm
post #2 of 4
I am getting 803x WUs on all three of my Fermis. For several weeks now.
I have had no problems and actually get significantly better PPD over -advmethods WUs and regulat WUs.
They can run a little warmer than usual and take more watts.
Can you verify your GPU has not down-clocked? I had to back off the OC on all 3 for these WUs including my 560Ti.
Even so the points are much better.
post #3 of 4
Quote:
Originally Posted by BOB850123 View Post

I have never encountered an 8034 work-unit before. My 560 Ti seems to be working on one but HFM is showing that it will not be worth any points. I tried downloading the updated projects from stanford but it still shows as zero points.
Link
169
Any thoughts?

go to "tools" and select "download projects from stanford" worked for me, my 480 was showing 0 ppd till 5 minutes ago when I did the DL, now I am showing 23k PPD, just like a 8032...the 8034 and 8035 are new WUs

255
Edited by gboeds - 3/30/12 at 4:46pm
post #4 of 4
Thread Starter 
I guess earlier when I updated the projects those new units had not yet been added to the list. All is working now.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › New 8034 GPU work-unit showing no points?