post #1 of 1
Thread Starter 
on our shop's PC

Problem: DVR won't display images when "general graphics card mode" is selected at the display settings. It was just running fine before i replaced the AMD HD4670 vidcard with a GF9800GT card. I don't want it to run it on direct draw because the output is so pixelated..what should i do to make it work together with my current vidcard? frown.gif

i already uninstalled the AMD catalyst software and drivers thinking that might be the cause but still the same..tried reinstalling the DVR driver and software and still no luck..frown.gif

TIA guys!
Bahamut
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asrock P67 Fatality Pro B3 Gainward Phantom 3 GTX 570 4GB G.Skill Ripjaws X 1600 *2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1TB *2, 500GB *2 Lite-On DVD-R/RW Corsair H50 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 32LV3520 A4Tech No Any Lag Wireless Keyboard Cougar CMX 700W Coolermaster CM690 II Advanced 
MouseMouse PadAudioOther
A4Tech No Any Lag Wireless Mouse Novelty solid aluminum mousepad Onboard Razer Nostromo 
  hide details  
Reply
Bahamut
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asrock P67 Fatality Pro B3 Gainward Phantom 3 GTX 570 4GB G.Skill Ripjaws X 1600 *2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1TB *2, 500GB *2 Lite-On DVD-R/RW Corsair H50 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 32LV3520 A4Tech No Any Lag Wireless Keyboard Cougar CMX 700W Coolermaster CM690 II Advanced 
MouseMouse PadAudioOther
A4Tech No Any Lag Wireless Mouse Novelty solid aluminum mousepad Onboard Razer Nostromo 
  hide details  
Reply