Overclock.net › Forums › Components › Memory › Timing help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Timing help

post #1 of 2
Thread Starter 
Cant get cpuz to show any info on memory tab. BIOS says timings are set at 2,6,3,3. cpu@133, Divider@2:3, DRAM Freq@199. tried to run @ 2,8,3,5 wouldnt post. Any suggestions. Aquamark gave me a meager 9,052 @ very high detail. Can I do better?


My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Celeron D 346 Prescott Abit SG-80 GeForce FX 5200 1 GB DDR PC 3200 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
160 GB Maxtor XP Pro sp2 22" NEC flat CRT Microsoft Digital Media 
PowerMouse
550 watt Logitech G7 wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Celeron D 346 Prescott Abit SG-80 GeForce FX 5200 1 GB DDR PC 3200 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
160 GB Maxtor XP Pro sp2 22" NEC flat CRT Microsoft Digital Media 
PowerMouse
550 watt Logitech G7 wireless 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
What do you see on the memory tab? Can you post a pic of it?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 630 3.0@3.705 ASUS P5ND2-SLI XFX 6600 1GB Corsair 5400@ 3-3-3-8 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB WinXP Pro 1-19" LCD & 1-19" CRT Logitech Cordless 
PowerCaseMouse
PCP&C Silencer 750 X-Blade Logitech Cordless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 630 3.0@3.705 ASUS P5ND2-SLI XFX 6600 1GB Corsair 5400@ 3-3-3-8 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB WinXP Pro 1-19" LCD & 1-19" CRT Logitech Cordless 
PowerCaseMouse
PCP&C Silencer 750 X-Blade Logitech Cordless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Memory
Overclock.net › Forums › Components › Memory › Timing help