Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › GIGABYTE Z77X Owners/Discussion/Information/Support Thread and Club (UD5H, UD3H, D3H, and ALL)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GIGABYTE Z77X Owners/Discussion/Information/Support Thread and Club (UD5H, UD3H, D3H, and ALL) - Page 397

post #3961 of 6656
Quote:
Originally Posted by Andrios View Post

I can usually get it by spamming "delete".
Also there should be an option under "settings / general / advanced startup" in windows 8.
Then click "troubleshooting". You should see a tile that says "uefi firmware settings"
Me personally I don't see it, I'm not sure if I did the uefi boot correct its really confusing. I would love to see 8-10 sec boot times but fastest I see is 22 secs.
It does show I have uefi enabled in system setting on windows 8.
Maybe ud3h can't boot as fast as those videos showing 8-10 sec boot times?

I was able to get into the BIOS spamming F12 each time but I don't see the tile for UEFI firmware settings either /shrug.
Peon
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
IvyBridge 3770K 3.5GHz - 4.2GHz Gigabyte UD5H-WB Wi-Fi AMD Sapphire Radeon 7970 1125/1575 w/Accelero X... AMD Sapphire Radeon 7970 Vapor-X 1125/1575 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB DDR3 Corsair Vengeance LP 2TB Seagate Barracuda 600GB Western Digital Black 256GB Samsung 830 SSD (OS/Apps/Origin) 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
256GB Samsung 830 SSD (Steam dedicated) Cooler Master Hyper 212+ Windows 8 x64 Pro Razer Black Widow 
PowerCaseMouseMouse Pad
SeaSonic 1050W X Series Gold + HAF-X Razer Naga SteelSeries 4HD 
  hide details  
Reply
Peon
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
IvyBridge 3770K 3.5GHz - 4.2GHz Gigabyte UD5H-WB Wi-Fi AMD Sapphire Radeon 7970 1125/1575 w/Accelero X... AMD Sapphire Radeon 7970 Vapor-X 1125/1575 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB DDR3 Corsair Vengeance LP 2TB Seagate Barracuda 600GB Western Digital Black 256GB Samsung 830 SSD (OS/Apps/Origin) 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
256GB Samsung 830 SSD (Steam dedicated) Cooler Master Hyper 212+ Windows 8 x64 Pro Razer Black Widow 
PowerCaseMouseMouse Pad
SeaSonic 1050W X Series Gold + HAF-X Razer Naga SteelSeries 4HD 
  hide details  
Reply
post #3962 of 6656
hi,

I have installed Windows 8 on my UD5H and USB 3.0 speeds really sucks... On Windows 7 i was getting +100MB/s, now on windows 8 i never get more then 30MB/S...

Anyone knows why?
post #3963 of 6656
Quote:
Originally Posted by tfouto View Post

hi,
I have installed Windows 8 on my UD5H and USB 3.0 speeds really sucks... On Windows 7 i was getting +100MB/s, now on windows 8 i never get more then 30MB/S...
Anyone knows why?

Maybe you need to re install the USB 3.0 drivers.
Gaming Rig!
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k Gigabyte z77 UD3H EVGA GTX 680 Samsung 30nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 SSD Hyper 212 EVO Windows 8 Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Black Widow Antec 750W Antec 902 MX518 
  hide details  
Reply
Gaming Rig!
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k Gigabyte z77 UD3H EVGA GTX 680 Samsung 30nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 SSD Hyper 212 EVO Windows 8 Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Black Widow Antec 750W Antec 902 MX518 
  hide details  
Reply
post #3964 of 6656
Quote:
Originally Posted by Andrios View Post

Maybe you need to re install the USB 3.0 drivers.

As with most things on windows 8, the drivers probably aren't compatable.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.9Ghz Gigabyte GA-Z77X-UP7 EVGA GTX 980Ti SC 4x 4GB Patriot Viper Xtreme 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 520 Series 120GB SSD WD Caviar Blue SATA II 640GB EK CPUWB & Rad, Temporary XSPC Pump & Res, All ... Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 1080p 24" Monitors Razer BlackWidow Ultimate Corsair HX-750 NZXT Lexa S (Highly Modified) 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Steelseries QCK Kenwood KA-5500 Reciever & (Temporary) ATH-M30X's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom D525 2C/4T 1.8Ghz SuperMicro X7SPE-HF-D525 Integrated - Not Used 2x 2GB DDR3 Sodimms 
Hard DriveCoolingOSPower
4GB Sata DOM Passive (except for PSU Fan) Debian GNU/Linux 8.0 Jessie PicoPSU 120Watt with 60Watt EDAC Brick 
CaseOther
1U Supermicro DHCP/DNS/Munin 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.9Ghz Gigabyte GA-Z77X-UP7 EVGA GTX 980Ti SC 4x 4GB Patriot Viper Xtreme 2133Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 520 Series 120GB SSD WD Caviar Blue SATA II 640GB EK CPUWB & Rad, Temporary XSPC Pump & Res, All ... Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 1080p 24" Monitors Razer BlackWidow Ultimate Corsair HX-750 NZXT Lexa S (Highly Modified) 
MouseMouse PadAudio
Razer Naga 2014 Steelseries QCK Kenwood KA-5500 Reciever & (Temporary) ATH-M30X's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom D525 2C/4T 1.8Ghz SuperMicro X7SPE-HF-D525 Integrated - Not Used 2x 2GB DDR3 Sodimms 
Hard DriveCoolingOSPower
4GB Sata DOM Passive (except for PSU Fan) Debian GNU/Linux 8.0 Jessie PicoPSU 120Watt with 60Watt EDAC Brick 
CaseOther
1U Supermicro DHCP/DNS/Munin 
  hide details  
Reply
post #3965 of 6656
Quote:
Originally Posted by tfouto View Post

hi,
I have installed Windows 8 on my UD5H and USB 3.0 speeds really sucks... On Windows 7 i was getting +100MB/s, now on windows 8 i never get more then 30MB/S...
Anyone knows why?

Are you using the correct drivers from the website?

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4139#dl
Peon
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
IvyBridge 3770K 3.5GHz - 4.2GHz Gigabyte UD5H-WB Wi-Fi AMD Sapphire Radeon 7970 1125/1575 w/Accelero X... AMD Sapphire Radeon 7970 Vapor-X 1125/1575 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB DDR3 Corsair Vengeance LP 2TB Seagate Barracuda 600GB Western Digital Black 256GB Samsung 830 SSD (OS/Apps/Origin) 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
256GB Samsung 830 SSD (Steam dedicated) Cooler Master Hyper 212+ Windows 8 x64 Pro Razer Black Widow 
PowerCaseMouseMouse Pad
SeaSonic 1050W X Series Gold + HAF-X Razer Naga SteelSeries 4HD 
  hide details  
Reply
Peon
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
IvyBridge 3770K 3.5GHz - 4.2GHz Gigabyte UD5H-WB Wi-Fi AMD Sapphire Radeon 7970 1125/1575 w/Accelero X... AMD Sapphire Radeon 7970 Vapor-X 1125/1575 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB DDR3 Corsair Vengeance LP 2TB Seagate Barracuda 600GB Western Digital Black 256GB Samsung 830 SSD (OS/Apps/Origin) 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
256GB Samsung 830 SSD (Steam dedicated) Cooler Master Hyper 212+ Windows 8 x64 Pro Razer Black Widow 
PowerCaseMouseMouse Pad
SeaSonic 1050W X Series Gold + HAF-X Razer Naga SteelSeries 4HD 
  hide details  
Reply
post #3966 of 6656
Quote:
Originally Posted by rageofthepeon View Post

Are you using the correct drivers from the website?
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4139#dl

There are no USB drivers yet on the site. Only for Windows7. I guess i have to wait, or reinstall Windows 7 again...
post #3967 of 6656
Anyone install bios f18 for ud3h yet? Something about cpu microcode...can anyone explain what that means?

Thanks
Gaming Rig!
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k Gigabyte z77 UD3H EVGA GTX 680 Samsung 30nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 SSD Hyper 212 EVO Windows 8 Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Black Widow Antec 750W Antec 902 MX518 
  hide details  
Reply
Gaming Rig!
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k Gigabyte z77 UD3H EVGA GTX 680 Samsung 30nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 SSD Hyper 212 EVO Windows 8 Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Black Widow Antec 750W Antec 902 MX518 
  hide details  
Reply
post #3968 of 6656
Quote:
Originally Posted by tfouto View Post

There are no USB drivers yet on the site. Only for Windows7. I guess i have to wait, or reinstall Windows 7 again...

Windows 8 has USB 3.0 drivers built-in. No USB driver installation required. My USB 3.0 flash drive was working fine in Windows 8 RP. Since I installed the final version last week, my device is no longer recognized on USB 3.0 ports. So I am now using USB 2.0 ports for it until something gets fixed :-(
However, it is a Corsair Flash Voyager GT that I have already RMAd once, so I expect the problem could be the device again. I haven't had time to think about it.

Also, before GB had Win8 drivers on its UD5H page, I had no trouble using the Win7 drivers (except for USB 3 of course).

Finally, for the Advanced startup options:
Settings(lower right) / Change PC Settings / General / scroll down to Advanced startup / Restart now
post #3969 of 6656
I tried the f15c beta bios for Ud5h. Works fine.
post #3970 of 6656
Hi guys , I m new here and I got a brand new z77x-ud3h but I cant manage to install my video card ( gtx 670 ) , at this time I m on vga connection and its working but as soon as I install my gtx 670 it wont boot . Any advice will be much apriciated .

ps: i got the latest bios installed .


also I cant use the first slot because of that mofo cooler , can that be what is causing me troubles ?
Edited by rapboyhed - 11/3/12 at 5:59am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › GIGABYTE Z77X Owners/Discussion/Information/Support Thread and Club (UD5H, UD3H, D3H, and ALL)