post #1 of 1
Thread Starter 
So I was trying to setup a RAID on my PC. No big deal. RAID successfully setup. But whats this? Windows doesnt see the raid. Maybe i should update the BIOS through @BIOS so that the RAID will be visible. Update successfully installs, but now there are problems. When i boot, my keyboard lights up but wont respond. I have to unplug/plug back in for it to work. Then the mouse starts shutting off randomly. Doesnt matter what im doing the mouse will shut off. I have an SSD that i installed windows on separately. I reinstalled windows, reinstalled drivers, tried different mice and keyboards. My USB powered headphones NEVER shut off, but my Keyboard and Mouse WILL not work for more than 5 minutes without giving me a problem. Best part is i have not found any other example of this issue. Any suggestions?
Big Black Box
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K Sandy Bridge GIGABYTE GA-Z68XP-UD3 EVGA GeForce GTX 580 (Fermi) 3072MB G.SKILL Ripjaws Series 8GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial RealSSD 128GB & HITACHI 1.5TB Windows 7, Ubuntu 10.10 2x ASUS VW246H Glossy Black 24" Logitech G510 
PowerCaseMouse
CORSAIR Enthusiast Series CMPSU-850TX 850W COOLER MASTER HAF 932 Advanced Logitech G400 
  hide details  
Reply
Big Black Box
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K Sandy Bridge GIGABYTE GA-Z68XP-UD3 EVGA GeForce GTX 580 (Fermi) 3072MB G.SKILL Ripjaws Series 8GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial RealSSD 128GB & HITACHI 1.5TB Windows 7, Ubuntu 10.10 2x ASUS VW246H Glossy Black 24" Logitech G510 
PowerCaseMouse
CORSAIR Enthusiast Series CMPSU-850TX 850W COOLER MASTER HAF 932 Advanced Logitech G400 
  hide details  
Reply