Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › WiFi Go!/Engine ASUS P8Z77/Z68/P67
New Posts  All Forums:Forum Nav:

WiFi Go!/Engine ASUS P8Z77/Z68/P67

post #1 of 9
Thread Starter 
has anyone successfully setup the wireless feature of the asus board to work as AP hotspot? i'm on a PPPoE (username/pass) DSL connection and I can't seem to share the internet with my other devices. also, when I activate the wifi engine, i sometimes see the broadcasted SSID on my phone then disappears. guess it doesn't hold the broadcast for so long. although when I am able to connect, it has full signal strength. i included a screenshot below. i am not too sure what to specify for ICS as well. should it be the LAN which I use to connect my modem or the PPPoE dialer?

thanks!

2u7pqhs.png
iKid
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k 3.3Ghz Stock Asus P8Z77 V Deluxe Galaxy GTX 680 2GB 8GB Corsair Vengeance 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Crucial M4 2x WD 500GB 7200RPM Ice Edge Mini XT Win 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2420T 3d 120Hz Logitech K800 Wireless Illuminated Corsair 700GS Fractal Arc Midi 
MouseMouse Pad
SteelSeries Kinzu Razer Kabuto 
  hide details  
Reply
iKid
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k 3.3Ghz Stock Asus P8Z77 V Deluxe Galaxy GTX 680 2GB 8GB Corsair Vengeance 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Crucial M4 2x WD 500GB 7200RPM Ice Edge Mini XT Win 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2420T 3d 120Hz Logitech K800 Wireless Illuminated Corsair 700GS Fractal Arc Midi 
MouseMouse Pad
SteelSeries Kinzu Razer Kabuto 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
I have same problems ..i have Internet fron RDS romania and i cant make AP mode to work with PPPoE connection
post #3 of 9
I have the exact same problem, i'm also from Romania and with RDS, i read on a forum that is the shering problem is ISP controlled.
post #4 of 9
Select the dialer as ICS, enable the network, then type CMS in Start\RUN and then type this: netsh wlan start hostednetwork I got mine working this way.
post #5 of 9
Thread Starter 
Thank you! I will give it a try and post back.
iKid
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k 3.3Ghz Stock Asus P8Z77 V Deluxe Galaxy GTX 680 2GB 8GB Corsair Vengeance 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Crucial M4 2x WD 500GB 7200RPM Ice Edge Mini XT Win 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2420T 3d 120Hz Logitech K800 Wireless Illuminated Corsair 700GS Fractal Arc Midi 
MouseMouse Pad
SteelSeries Kinzu Razer Kabuto 
  hide details  
Reply
iKid
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k 3.3Ghz Stock Asus P8Z77 V Deluxe Galaxy GTX 680 2GB 8GB Corsair Vengeance 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Crucial M4 2x WD 500GB 7200RPM Ice Edge Mini XT Win 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2420T 3d 120Hz Logitech K800 Wireless Illuminated Corsair 700GS Fractal Arc Midi 
MouseMouse Pad
SteelSeries Kinzu Razer Kabuto 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
Has anyone had any success getting this to work?
post #7 of 9
iv got this working in AP mode fine no problems at all ,and it really improves streaming on yr network
post #8 of 9
I have figured out a fix for this. PM me and I will walk you through it when I have time.
post #9 of 9
need help since am really struggling to get tit working
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › WiFi Go!/Engine ASUS P8Z77/Z68/P67