Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS / ASRock / MSI / GIGABYTE BIOS's with updated RAID OROM
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS / ASRock / MSI / GIGABYTE BIOS's with updated RAID OROM - Page 135

post #1341 of 3914
Quote:
Originally Posted by fommof View Post

Thank you Sir!!!

+REP

wink.gif

Glad I could help you wink.gif


BTW, this is the direct link to download the new RST drivers (not the OROM, ofc) smile.gif 12.0.0.1083 WHQL

http://station-drivers.com/telechargement/intel/sata/intel-rst_12.0.0.1083(www.station-drivers.com).exe

(alternate Mediafire download link: http://www.mediafire.com/?lfyexplb5xsgoke)

Station-drivers is having some issues at the moment, so it might take a while to download or even to connect to the page smile.gif
Edited by guido1993 - 3/7/13 at 9:50am
post #1342 of 3914
@guido1993, thanks again!!! thumb.gif
post #1343 of 3914
kevindd992002
Why wait? You can do everything myself! instruction have long been there is
garikfox will long continue to play for time ,to nobody not needed his is WHQL
post #1344 of 3914
Quote:
Originally Posted by jjxaker View Post

kevindd992002
Why wait? You can do everything myself! instruction have long been there is
garikfox will long continue to play for time ,to nobody not needed his is WHQL

Who says I'm waiting? redface.gif
post #1345 of 3914
Not sure where to put this but it's not Z77 specific and it's new - not sure if it's related to the OROM/Drivers. Anyone else get this message when trying to run optimiser?



Choosing either option does nothing even after reboot. I cannot run optimiser.
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
post #1346 of 3914
Quote:
Originally Posted by error-id10t View Post

Not sure where to put this but it's not Z77 specific and it's new - not sure if it's related to the OROM/Drivers. Anyone else get this message when trying to run optimiser?



Choosing either option does nothing even after reboot. I cannot run optimiser.

Is this with Win8?
post #1347 of 3914
Yeap, Win8.
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
post #1348 of 3914
Quote:
Originally Posted by error-id10t View Post

Not sure where to put this but it's not Z77 specific and it's new - not sure if it's related to the OROM/Drivers. Anyone else get this message when trying to run optimiser?
No, I have done a clean install of Win8 on different systems (AHCI/RAID/non-EFI/EFI) a lot of times and could run the Win8 Optimizer without any problem. What I always have done before is running the Windows Experience Index.
The message you get indicates, that there is another software like O&O Defrag, Samsung Magician, Intel SSD Toolbox etc., which has changed the optimization settings.
post #1349 of 3914
Ok so to clear it up - that was caused due to corruption in task scheduler. Don't know why it's happened but all the registry entries have disappeared - as there's a mismatch between registry and files, task scheduler itself complains. Because defrag is a task in the scheduler, it "thought" I had changed defaults and kept giving me that message with no way out (as it was corrupted).

The short term fix was to move all the tasks files to another folder which then cleared up the mismatch with registry, which then cleared up scheduler error - which then cleared up this optimiser problem via GUI.

Of course all my tasks are gone except defender, update and defrag which "re-build" themselves (+ the ones I've re-created).
Edited by error-id10t - 3/9/13 at 5:07am
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
post #1350 of 3914
Hi guys,

Being a bit thick, been trawling through this thread and can see lots of references to my motherboard and updated bios but cant actually see the file anywhere. Registered on the site and can see in the first post some bios for other motherboards but not mine even though in the thread there are references to it already being uploaded. Can anyone point me in the direction of the bios with the latest OROM for my motherboard please which is the Asus P8Z77-V Pro.

Having some UEFI issues with the Intel controller when in RAID mode, hoping this fixes it

Many thanks in advance
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS / ASRock / MSI / GIGABYTE BIOS's with updated RAID OROM