Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › ASUS A8N-SLI Premium HT Multi locked?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS A8N-SLI Premium HT Multi locked?

post #1 of 3
Thread Starter 
I can select any multi I want but it always uses 3X for HT no matter what's selected. I have my RAM at 250 MHz right now, so it only gives me an HT speed of 750. What is going on? I just wiped my computer, and reinstalled XP, and I figured that would solve it but no. Any help?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
i dont see why it would do that unless something else was in auto that could affect it, im all out on that one, all of my asus in the past never changed that automatically,

oh and reloading windows doesnt have any effect on those bios options or shouldnt

maybe try reseting cmos fully and then going in and adjusting everything
xeon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
W3520 x58 ud5 9800gtx+ tridents 
Hard DriveOSMonitorPower
wd black x2 W7 64 acer 23 ocz 850hx 
Case
haf932 
  hide details  
Reply
xeon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
W3520 x58 ud5 9800gtx+ tridents 
Hard DriveOSMonitorPower
wd black x2 W7 64 acer 23 ocz 850hx 
Case
haf932 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Thanks a bunch, bro. Clearing the CMOS cured it. At the same time, I set the Plug and Play OS setting back to no, so I'm not sure which it was. To clarify, the setting for HT Multi itself wasn't locked in BIOS, I could switch it to anything I wanted, but when I would boot and open Central Brain Identifier, it would say that HT was at 750 MHz, which would out my multi at 3X. Anyway, it's better now, and I appreciate the help.

-Sean
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › ASUS A8N-SLI Premium HT Multi locked?