Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › [Solved]windows7 logon screen blank after clicking on user.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Solved]windows7 logon screen blank after clicking on user.

post #1 of 6
Thread Starter 
My screen goes blank after clicking on the user's icon to enter the password. Just the W7 wallpaper, no shutdown button, nothing, just sits there. Booted from the W7 disk and the startup repair, still the same. It starts up just fine in safe-mode though.

Any ideas whats up?

Thanks


update: I have a guest account with no password, when I click this, I get the circular loading cursor with the welcome message, and its stuck at that. =S

450
Edited by feltadox1337 - 4/18/12 at 7:09am
Red Fireball
(13 items)
 
Asus G55
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 ASUS Maximus Formula HD4890 2GB (2x1GB) OCZ Titanium PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB(7200.12)+ 2 x 1TB(7200.12) LG Windows 7 Ultimate 64-Bit Dell E228WFP 22" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G-15 Corsair 650TX Lian Li V2000 Painted Black Logitech G9x 
Mouse Pad
fUNC Industries Surface 1030 
CPUGraphicsHard DriveHard Drive
i7 3630QM Nvidia GTX660M 128GB Samsung 840 Pro 500GB Hitachi 
OSMonitor
Windows 8 1080P Matte  
  hide details  
Reply
Red Fireball
(13 items)
 
Asus G55
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 ASUS Maximus Formula HD4890 2GB (2x1GB) OCZ Titanium PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB(7200.12)+ 2 x 1TB(7200.12) LG Windows 7 Ultimate 64-Bit Dell E228WFP 22" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G-15 Corsair 650TX Lian Li V2000 Painted Black Logitech G9x 
Mouse Pad
fUNC Industries Surface 1030 
CPUGraphicsHard DriveHard Drive
i7 3630QM Nvidia GTX660M 128GB Samsung 840 Pro 500GB Hitachi 
OSMonitor
Windows 8 1080P Matte  
  hide details  
Reply
post #2 of 6
That looks like a corrupt user profile.

Have you tried to use advanced boot options and load up with last known good configuration?

Have you tried to create a new user in safe mode and then login normally with that?
post #3 of 6
When did this happen? What was the last thing you did that may have altered the system?
post #4 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by NitroNarcosis View Post

That looks like a corrupt user profile.
Have you tried to use advanced boot options and load up with last known good configuration?
Have you tried to create a new user in safe mode and then login normally with that?

I'm going to try the above now, very busy day.

Quote:
Originally Posted by Lightning Mana View Post

When did this happen? What was the last thing you did that may have altered the system?

Last thing I did was watch Supernatural and shut it down, haven't installed anything, only thing I can remember is the adobe flash auto update reminded which I did.


Update: Created new user and login was successful, importing all data from old user to this one, like copying all files and folders except for the ntuser.dat/ini/log files. Hope it works.
Edited by feltadox1337 - 4/18/12 at 12:54am
Red Fireball
(13 items)
 
Asus G55
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 ASUS Maximus Formula HD4890 2GB (2x1GB) OCZ Titanium PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB(7200.12)+ 2 x 1TB(7200.12) LG Windows 7 Ultimate 64-Bit Dell E228WFP 22" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G-15 Corsair 650TX Lian Li V2000 Painted Black Logitech G9x 
Mouse Pad
fUNC Industries Surface 1030 
CPUGraphicsHard DriveHard Drive
i7 3630QM Nvidia GTX660M 128GB Samsung 840 Pro 500GB Hitachi 
OSMonitor
Windows 8 1080P Matte  
  hide details  
Reply
Red Fireball
(13 items)
 
Asus G55
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 ASUS Maximus Formula HD4890 2GB (2x1GB) OCZ Titanium PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB(7200.12)+ 2 x 1TB(7200.12) LG Windows 7 Ultimate 64-Bit Dell E228WFP 22" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G-15 Corsair 650TX Lian Li V2000 Painted Black Logitech G9x 
Mouse Pad
fUNC Industries Surface 1030 
CPUGraphicsHard DriveHard Drive
i7 3630QM Nvidia GTX660M 128GB Samsung 840 Pro 500GB Hitachi 
OSMonitor
Windows 8 1080P Matte  
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Yeah, I hate corrupt user profiles. A system restore might have fixed the issue with the old profile, but you never know...the action you took was the best/quickest option and the path I would have taken.
post #6 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by NitroNarcosis View Post

Yeah, I hate corrupt user profiles. A system restore might have fixed the issue with the old profile, but you never know...the action you took was the best/quickest option and the path I would have taken.

Yeah, its working now, phew.
Red Fireball
(13 items)
 
Asus G55
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 ASUS Maximus Formula HD4890 2GB (2x1GB) OCZ Titanium PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB(7200.12)+ 2 x 1TB(7200.12) LG Windows 7 Ultimate 64-Bit Dell E228WFP 22" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G-15 Corsair 650TX Lian Li V2000 Painted Black Logitech G9x 
Mouse Pad
fUNC Industries Surface 1030 
CPUGraphicsHard DriveHard Drive
i7 3630QM Nvidia GTX660M 128GB Samsung 840 Pro 500GB Hitachi 
OSMonitor
Windows 8 1080P Matte  
  hide details  
Reply
Red Fireball
(13 items)
 
Asus G55
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 ASUS Maximus Formula HD4890 2GB (2x1GB) OCZ Titanium PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2TB(7200.12)+ 2 x 1TB(7200.12) LG Windows 7 Ultimate 64-Bit Dell E228WFP 22" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G-15 Corsair 650TX Lian Li V2000 Painted Black Logitech G9x 
Mouse Pad
fUNC Industries Surface 1030 
CPUGraphicsHard DriveHard Drive
i7 3630QM Nvidia GTX660M 128GB Samsung 840 Pro 500GB Hitachi 
OSMonitor
Windows 8 1080P Matte  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › [Solved]windows7 logon screen blank after clicking on user.