Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Scrambled half loaded images on Firefox and Chrome? (pic)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Scrambled half loaded images on Firefox and Chrome? (pic) - Page 2

post #11 of 16
Thread Starter 
Okay, IE does the same exact thing as well. Again, anyone think it could be a router? I know thats strange to say, but mine has given me problems in the past. Anyway, here is another image showing an error loading as well, sometimes I get these..

It's suppose to be a printing label.

448
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 3.5  Asus Rampage III Formula Galaxy GTX 670 OC Corsair Dom 6 Gig 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo 840 SSD and 1 TB WD Asus DVD-RW Corsair H50 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseMouse
Asus 24" Corsair 850 Mod Azza Solano 1000R Old school Microsoft 5 button 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 3.5  Asus Rampage III Formula Galaxy GTX 670 OC Corsair Dom 6 Gig 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo 840 SSD and 1 TB WD Asus DVD-RW Corsair H50 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseMouse
Asus 24" Corsair 850 Mod Azza Solano 1000R Old school Microsoft 5 button 
  hide details  
Reply
post #12 of 16
i wonder if it is limited to a certain type of picture. can you right click and get the properties of the images that arent loading?

maybe they are all bmps or pngs or something. might give you a idea of what to check
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
phenom ii x6 1100t gigabyte ga990fxa ud5 gigabyte 480gtx gigabyte 480gtx 
GraphicsRAMHard DriveHard Drive
evga 480gtx corsair vengence ddr3 1600 ocz agility 3 sdd ocz agility 3 sdd 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
maxtor hdd asus blu-ray reader/burner xspc ex360 rad (x2)  swiftec mcp655 pump w/bitspower pump kit and v2... 
CoolingCoolingCoolingCooling
laing d5 pump w/bitspower pump kit and v2 pump top heatkiller cpu block koolance nv480gtx full vga blocks ek northbridge block 
CoolingCoolingOSMonitor
lamptron fc5 bitspower 150 black ice reservoir vista ultimate 64 bit asus s248h-p hdmi led 
MonitorMonitorKeyboardPower
acer x183h acer x183h corsair k60 mechanical silverstone strider 1000 silver 
CaseMouseMouse PadAudio
corsair 500r corsair m60 func 1030 archetype creative x-fi xtreme gamer 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
phenom ii x6 1100t gigabyte ga990fxa ud5 gigabyte 480gtx gigabyte 480gtx 
GraphicsRAMHard DriveHard Drive
evga 480gtx corsair vengence ddr3 1600 ocz agility 3 sdd ocz agility 3 sdd 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
maxtor hdd asus blu-ray reader/burner xspc ex360 rad (x2)  swiftec mcp655 pump w/bitspower pump kit and v2... 
CoolingCoolingCoolingCooling
laing d5 pump w/bitspower pump kit and v2 pump top heatkiller cpu block koolance nv480gtx full vga blocks ek northbridge block 
CoolingCoolingOSMonitor
lamptron fc5 bitspower 150 black ice reservoir vista ultimate 64 bit asus s248h-p hdmi led 
MonitorMonitorKeyboardPower
acer x183h acer x183h corsair k60 mechanical silverstone strider 1000 silver 
CaseMouseMouse PadAudio
corsair 500r corsair m60 func 1030 archetype creative x-fi xtreme gamer 
  hide details  
Reply
post #13 of 16
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sli_shroom View Post

i wonder if it is limited to a certain type of picture. can you right click and get the properties of the images that arent loading?
maybe they are all bmps or pngs or something. might give you a idea of what to check

the images on zillow.com are .jpg's, and the one that wouldn't load on Amazon was a .gif label for UPS.

I also get the constanty "Content encoding error" with Mozilla as well.

Anyone have any ideas? I'm going insane with this stuff, it's quite annoying. Really do appreciate the help folks.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 3.5  Asus Rampage III Formula Galaxy GTX 670 OC Corsair Dom 6 Gig 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo 840 SSD and 1 TB WD Asus DVD-RW Corsair H50 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseMouse
Asus 24" Corsair 850 Mod Azza Solano 1000R Old school Microsoft 5 button 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 3.5  Asus Rampage III Formula Galaxy GTX 670 OC Corsair Dom 6 Gig 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo 840 SSD and 1 TB WD Asus DVD-RW Corsair H50 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseMouse
Asus 24" Corsair 850 Mod Azza Solano 1000R Old school Microsoft 5 button 
  hide details  
Reply
post #14 of 16
I would attempt a guess at cpu related, as said when 4th core was unlocked they had a similar issue. I would say test ram related cpu settings in the bios.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k Asus Sabertooth P67 Asus Radeon 7970 Ref. Crucial Ballistix 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Corsair Vengeance Crucial M4 Hitachi HDS721010CLA332 TSSTcorp CDDVDW SH-S223F 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supreme HF Copper/Red Acrylic CPU Block EK 7970 Reference Nickle/Acetal Black Ice SR1 360 Rad Phobya G-Changer 280mm Radiator 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC Dual Bayres W/ D5 Vario @ 17V Windows 7 x64 Vizio SV320XVT Samsung SyncMaster S27A550H 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung SyncMaster S27A550H Logitech G510 Corsair TX950W Azza 9000B 
MouseAudio
Logitech Marathon Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k Asus Sabertooth P67 Asus Radeon 7970 Ref. Crucial Ballistix 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Corsair Vengeance Crucial M4 Hitachi HDS721010CLA332 TSSTcorp CDDVDW SH-S223F 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supreme HF Copper/Red Acrylic CPU Block EK 7970 Reference Nickle/Acetal Black Ice SR1 360 Rad Phobya G-Changer 280mm Radiator 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC Dual Bayres W/ D5 Vario @ 17V Windows 7 x64 Vizio SV320XVT Samsung SyncMaster S27A550H 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung SyncMaster S27A550H Logitech G510 Corsair TX950W Azza 9000B 
MouseAudio
Logitech Marathon Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #15 of 16
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DarkHollow View Post

I would attempt a guess at cpu related, as said when 4th core was unlocked they had a similar issue. I would say test ram related cpu settings in the bios.

I know that I OC my 920 to 3.5ghz and I am not too familiar with all of the settings, so I thought maybe ym ram speed was off or something similar. Reset everything to stock clock and same symptoms. Should I run memtest? Or what should I look for specifically in BIOS?
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 3.5  Asus Rampage III Formula Galaxy GTX 670 OC Corsair Dom 6 Gig 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo 840 SSD and 1 TB WD Asus DVD-RW Corsair H50 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseMouse
Asus 24" Corsair 850 Mod Azza Solano 1000R Old school Microsoft 5 button 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 3.5  Asus Rampage III Formula Galaxy GTX 670 OC Corsair Dom 6 Gig 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo 840 SSD and 1 TB WD Asus DVD-RW Corsair H50 Windows 7 64 
MonitorPowerCaseMouse
Asus 24" Corsair 850 Mod Azza Solano 1000R Old school Microsoft 5 button 
  hide details  
Reply
post #16 of 16
I would run memtest and see what that says, if its all good and the problem occurs at stock there's something else behind it. Although....... all your apps and windows is on the SSD right? If so... maybe SSD related issue, That would be what I would check after the ram. Best way would be to clone the drive to a spare sata and boot it and look for issues.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k Asus Sabertooth P67 Asus Radeon 7970 Ref. Crucial Ballistix 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Corsair Vengeance Crucial M4 Hitachi HDS721010CLA332 TSSTcorp CDDVDW SH-S223F 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supreme HF Copper/Red Acrylic CPU Block EK 7970 Reference Nickle/Acetal Black Ice SR1 360 Rad Phobya G-Changer 280mm Radiator 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC Dual Bayres W/ D5 Vario @ 17V Windows 7 x64 Vizio SV320XVT Samsung SyncMaster S27A550H 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung SyncMaster S27A550H Logitech G510 Corsair TX950W Azza 9000B 
MouseAudio
Logitech Marathon Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k Asus Sabertooth P67 Asus Radeon 7970 Ref. Crucial Ballistix 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Corsair Vengeance Crucial M4 Hitachi HDS721010CLA332 TSSTcorp CDDVDW SH-S223F 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supreme HF Copper/Red Acrylic CPU Block EK 7970 Reference Nickle/Acetal Black Ice SR1 360 Rad Phobya G-Changer 280mm Radiator 
CoolingOSMonitorMonitor
XSPC Dual Bayres W/ D5 Vario @ 17V Windows 7 x64 Vizio SV320XVT Samsung SyncMaster S27A550H 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung SyncMaster S27A550H Logitech G510 Corsair TX950W Azza 9000B 
MouseAudio
Logitech Marathon Mouse Asus Xonar DX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Scrambled half loaded images on Firefox and Chrome? (pic)