Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Need help with "Unidentified Network" and Local Only Connection
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help with "Unidentified Network" and Local Only Connection - Page 2

post #11 of 17
Thread Starter 
Ok latest update. When there is no security on the wireless it will connect just fine. When I put any sort of security (tried all of them) it will not connect to the internet, just says local only.

I'm stumped.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 4.7 Ghz AsRock Fatality Professional 990FX Gigabyte 7950 1100/1575 GSkills 2 x 8 GB 1600 DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Mushkin 120GB SSD WD Caviar Black 1 TB  Sandisk 240 GB SSD XSPC Rasa Rs240 Kit 
OSCase
windows 8 pro Coolermaster HAF 922 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 4.7 Ghz AsRock Fatality Professional 990FX Gigabyte 7950 1100/1575 GSkills 2 x 8 GB 1600 DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Mushkin 120GB SSD WD Caviar Black 1 TB  Sandisk 240 GB SSD XSPC Rasa Rs240 Kit 
OSCase
windows 8 pro Coolermaster HAF 922 
  hide details  
Reply
post #12 of 17
Looks like you have a duff adapter, any chance of alink to which one it is?
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
post #13 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ulquiorra View Post

Looks like you have a duff adapter, any chance of alink to which one it is?

While looking for a link to the wireless adapter I stumbled across this site:
http://www.roytanck.com/2011/03/03/quick-tip-atheros-ar5007-wifi-and-linksys-routers/

I am going to try his driver he found and see if that fixes my problems.

I can't really find a link tithe actual device, only links by people with problem, heh.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 4.7 Ghz AsRock Fatality Professional 990FX Gigabyte 7950 1100/1575 GSkills 2 x 8 GB 1600 DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Mushkin 120GB SSD WD Caviar Black 1 TB  Sandisk 240 GB SSD XSPC Rasa Rs240 Kit 
OSCase
windows 8 pro Coolermaster HAF 922 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 4.7 Ghz AsRock Fatality Professional 990FX Gigabyte 7950 1100/1575 GSkills 2 x 8 GB 1600 DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Mushkin 120GB SSD WD Caviar Black 1 TB  Sandisk 240 GB SSD XSPC Rasa Rs240 Kit 
OSCase
windows 8 pro Coolermaster HAF 922 
  hide details  
Reply
post #14 of 17
good luck biggrin.gif
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
post #15 of 17
Thread Starter 
Welllll after installing the driver linked on that site there is an option to use the atheros settings. After that is enabled it works!! I will never buy atheros products!
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 4.7 Ghz AsRock Fatality Professional 990FX Gigabyte 7950 1100/1575 GSkills 2 x 8 GB 1600 DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Mushkin 120GB SSD WD Caviar Black 1 TB  Sandisk 240 GB SSD XSPC Rasa Rs240 Kit 
OSCase
windows 8 pro Coolermaster HAF 922 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 4.7 Ghz AsRock Fatality Professional 990FX Gigabyte 7950 1100/1575 GSkills 2 x 8 GB 1600 DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Mushkin 120GB SSD WD Caviar Black 1 TB  Sandisk 240 GB SSD XSPC Rasa Rs240 Kit 
OSCase
windows 8 pro Coolermaster HAF 922 
  hide details  
Reply
post #16 of 17
For my atheros card i told windows to manual spec card and I can connect to WEP WPA WPA2...

Glad you got it sorted though!thumb.gif
post #17 of 17
awsomesource ^_^

glad you got it working what a strange errr bug who the hell tests the dirvers?
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Need help with "Unidentified Network" and Local Only Connection