post #1 of 1
Thread Starter 
Ok so its nothing major but a pain to do every time .. when bf3 loads up and i start playing its almost as like the 2nd card has not kicked in ..even though after burner says the card is being used its very stuttery and i get drops as low as without xfire .

BUT once i ALT + TAB out and maximise the screen again my fps smooths back out to 60 and it all plays perfectly ..

Is there something that could resolve this issue ? anyone had a similar problem before ..

Im using 12.4 beta drivers , have tried 12.3 and its the same .. tried using trixx instead of AB but that didnt work either .. i must always alt + tab out and back in to play smoothly :/
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 7600k @ 5Ghz, 1.312v Asus Prime Z270-AR msi GTX 1080 32GB Corsair Vengeance DDR4 3Ghz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Transcend SSD220S 120GB  Corsair H80i V2 Windows 10 Pro 64bit AOC AG322FCX 32" Curved LED 144hz 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow Ultimate Antec Quattro 1000w Thermaltake Versa N27 msi Gaming series 
Mouse PadAudio
Razer Goliathus Steelseries Siberia V2  
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 7600k @ 5Ghz, 1.312v Asus Prime Z270-AR msi GTX 1080 32GB Corsair Vengeance DDR4 3Ghz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Transcend SSD220S 120GB  Corsair H80i V2 Windows 10 Pro 64bit AOC AG322FCX 32" Curved LED 144hz 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow Ultimate Antec Quattro 1000w Thermaltake Versa N27 msi Gaming series 
Mouse PadAudio
Razer Goliathus Steelseries Siberia V2  
  hide details  
Reply