Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › New 8150 build, acting a fool!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New 8150 build, acting a fool!

post #1 of 4
Thread Starter 
cpu- amd fx 8150
mobo- asrock 970 extreme 3
ram- gskill 8gb pc 1600
pcie- evga gtx 570
psu- ocz 850w
ssd- ocz agi3 120gb
hdd- 250gb 7200rpm
os- w7 pro x64

hi and thank you in advance for any help with my new favorite problem. the system uses the ssd as a boot drive, and the hdd for data. i went to boot for the 1st time and got a "Blinitializelibrary failed 0xc00000229" error just after bios screen [before windows flower, using the ssd]. the ssd was previously flashed to newest firmware. oddly enough, after several boot attempts it finally booted to dvd and installed windows 7 pro, and it went great. machine had the same error message several times [intermitantly] through out the setup process untill ultimatly, it wouldnt go to windows, only the error message. so im thinking .... the machine has trouble seeing the ssd, maybee it is failing [it is new, so it is a dud]. i then installed the os on the hdd, only to get boot loops, windows loading [ grey progress bar, looks like when you first load windows of a dvd]. i reset bios and cmos and now im kinda stuck. maybee, the hdd is bad, next step is to try another drive. any suggestions? thank you a million! smile.gif
post #2 of 4
try re-installing the os to the ssd with the hdd unplugged. for more info . . .

http://www.overclock.net/t/1156654/seans-windows-7-install-optimization-guide-for-ssds-hdds

gl.
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 1050 16 / 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 212 10 64 32 1080 
PowerCase
700 912 
  hide details  
Reply
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 1050 16 / 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 212 10 64 32 1080 
PowerCase
700 912 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
frist thing is thier any version of windows on the hhd and in bios what do you have set for booting pryority the hhd sound not be on any of the options
post #4 of 4
Thread Starter 
initially i did install the os w/ out the hdd connected. i cant reinstall to the ssd, i only get the "Blinitializelibrary failed 0xc00000229" error, and no more:( thank you for the nice ssd setup link, oc.net is the best smile.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › New 8150 build, acting a fool!