Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Linux, Unix › I think I broke my X server...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I think I broke my X server... - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by SoaDMTGguy
Its the laptop in my sig.
Crap. Edited my post after yours. Anyways, you should try older driver versions http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubu...allation_Guide

Edit: http://www.ubuntuforums.org/showthre...s+for+ATI+7000
According to this you should have direct rendering by default. Maybe you messed up something when you disabled it.
Magicbox
(17 items)
 
crapbox
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8320 Sabertooth 990FX Nitro+ RX480 Kingston HyperX Fury 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 850 EVO  Kingston HyperX 3K Seagate Barracuda 7200.14 Noctua NH-D15 
OSOSMonitorKeyboard
Kubuntu  Windows 10 Pro Dell U2515H CM Quickfire TK (Cherry Blue) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Silent Pro M 850W Enthoo Pro Logitech G502 Logitech G440 
Audio
Xonar DX 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Sempron 3300+ HP stock mobo (laptop) 200M (IGP) 2x1GB PC3200 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
100GB ATA133 DVD/CDRW Kubuntu 32 bit 14.1" (1280x768) 
Power
6 cell 
  hide details  
Reply
Magicbox
(17 items)
 
crapbox
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8320 Sabertooth 990FX Nitro+ RX480 Kingston HyperX Fury 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 850 EVO  Kingston HyperX 3K Seagate Barracuda 7200.14 Noctua NH-D15 
OSOSMonitorKeyboard
Kubuntu  Windows 10 Pro Dell U2515H CM Quickfire TK (Cherry Blue) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Silent Pro M 850W Enthoo Pro Logitech G502 Logitech G440 
Audio
Xonar DX 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Sempron 3300+ HP stock mobo (laptop) 200M (IGP) 2x1GB PC3200 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
100GB ATA133 DVD/CDRW Kubuntu 32 bit 14.1" (1280x768) 
Power
6 cell 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
under "devices" in your xorg file make sure your not using the "ati" drivers
Atlantis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+ Asus M2N-SLI deluxe bfg tech geforce 7600 gt oc 1 GB corsair xms ddr2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
80 GB sata +320 GB sata Gentoo:win2k3 ACER micro wireless 
PowerCaseMouse Pad
350w need 600w TT sviking the "blue mouse pad" 
  hide details  
Reply
Atlantis
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+ Asus M2N-SLI deluxe bfg tech geforce 7600 gt oc 1 GB corsair xms ddr2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
80 GB sata +320 GB sata Gentoo:win2k3 ACER micro wireless 
PowerCaseMouse Pad
350w need 600w TT sviking the "blue mouse pad" 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Linux, Unix
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Linux, Unix › I think I broke my X server...