Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Crosshair III Formula corrupt bios?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Crosshair III Formula corrupt bios?

post #1 of 4
Thread Starter 
I think the BIOS on my Crosshair was corrupted, i rebooted my machine and it gave me a load of bios errors, and now refuses to post at all.


Is there a way i can force flash a bios rom without using the screen?

Thanks
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 @ 4GHZ Asus Crosshair V Formula NB@ 2.8GHZ VTX 5850 @ 800/1000 Corsair Vengeance LP 8GB 1600 9 9 9 27 1T 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 256GB 000F WD Green 3TB WD30EZRX LG Prolimetech Megahalems + San Ace 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2312HM Antec CP-850 Antec 1200 
MouseAudio
Razer Salmosa Asus Xonar Xense + PC350 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 @ 4GHZ Asus Crosshair V Formula NB@ 2.8GHZ VTX 5850 @ 800/1000 Corsair Vengeance LP 8GB 1600 9 9 9 27 1T 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 256GB 000F WD Green 3TB WD30EZRX LG Prolimetech Megahalems + San Ace 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2312HM Antec CP-850 Antec 1200 
MouseAudio
Razer Salmosa Asus Xonar Xense + PC350 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by bringonblink View Post

I think the BIOS on my Crosshair was corrupted, i rebooted my machine and it gave me a load of bios errors, and now refuses to post at all.


Is there a way i can force flash a bios rom without using the screen?

Thanks

It refuses to post or to pre-post?
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 6700HQ Nvidia GTX 970m 8GB's Micron DDR4 2133 Samsung SM951 256GB m.2 SSD 
Hard DriveOSAudio
Seagate 500GB SHDD Windows 10 Enterprise x64 Soundblaster X-Fi 5 
  hide details  
Reply
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 6700HQ Nvidia GTX 970m 8GB's Micron DDR4 2133 Samsung SM951 256GB m.2 SSD 
Hard DriveOSAudio
Seagate 500GB SHDD Windows 10 Enterprise x64 Soundblaster X-Fi 5 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by bigkahuna360 View Post

It refuses to post or to pre-post?

Sorry for the late reply, err, not sure what a pre post is, but i turn the pc on and all i get is the fans spinning up and a blank screen.

Got 4 months left on the warranties so i have sent it back to the shop, cheers.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 @ 4GHZ Asus Crosshair V Formula NB@ 2.8GHZ VTX 5850 @ 800/1000 Corsair Vengeance LP 8GB 1600 9 9 9 27 1T 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 256GB 000F WD Green 3TB WD30EZRX LG Prolimetech Megahalems + San Ace 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2312HM Antec CP-850 Antec 1200 
MouseAudio
Razer Salmosa Asus Xonar Xense + PC350 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 @ 4GHZ Asus Crosshair V Formula NB@ 2.8GHZ VTX 5850 @ 800/1000 Corsair Vengeance LP 8GB 1600 9 9 9 27 1T 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 256GB 000F WD Green 3TB WD30EZRX LG Prolimetech Megahalems + San Ace 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64bit Dell U2312HM Antec CP-850 Antec 1200 
MouseAudio
Razer Salmosa Asus Xonar Xense + PC350 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by bringonblink View Post

Quote:
Originally Posted by bigkahuna360 View Post

It refuses to post or to pre-post?

Sorry for the late reply, err, not sure what a pre post is, but i turn the pc on and all i get is the fans spinning up and a blank screen.

Got 4 months left on the warranties so i have sent it back to the shop, cheers.

Hope it comes back fine. thumb.gif
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 6700HQ Nvidia GTX 970m 8GB's Micron DDR4 2133 Samsung SM951 256GB m.2 SSD 
Hard DriveOSAudio
Seagate 500GB SHDD Windows 10 Enterprise x64 Soundblaster X-Fi 5 
  hide details  
Reply
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 6700HQ Nvidia GTX 970m 8GB's Micron DDR4 2133 Samsung SM951 256GB m.2 SSD 
Hard DriveOSAudio
Seagate 500GB SHDD Windows 10 Enterprise x64 Soundblaster X-Fi 5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Crosshair III Formula corrupt bios?