Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › WIN7 64bit and RAID
New Posts  All Forums:Forum Nav:

WIN7 64bit and RAID

post #1 of 2
Thread Starter 
Good evening everyone,

I have just finally finished my first computer build ever. Everything turns on and appears to work, all the lights and fans work, and everything appears fine.

I did run into one problem, however.

I formatted my RAID 10 with my 4 HDD and did it with ease. I was able to pick RAID 10 and associate all 4 drives and everything was great.

I am now installing Windows 7 Professional 64 bit, and it will not find the drivers. I have tried using the disc provided with the motherboard, downloading them from Asus and Intel directly and using a USB flash drive to get the drivers. As soon as I choose English and US for my installation settings I get an error message and am at a screen that says Select the driver to be installed. The options are browse, which yields nothing (I just get Computer and Boot (X:) under it), I get rescan, which gives me a message saying "No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, then click OK." and I get next which is greyed out.

I would like to finish this tonight, instead of trying to fix it tomorrow with Asus if impossible, so if you can tell me how I can get the installer to recognize my drivers, I'd be greatly appreciative.

Thank you so much for your time,
Mathew DeLiso

Components:
Asus P9 X79 Pro
Intel i7-3820 (LGA2011)
2x Radeon HD 7970
post #2 of 2
What size are the hard drives that you're using in the array and what's the overall size of the RAID partition? I read somewhere that windows won't boot from a partition larger than 2.1TB
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › WIN7 64bit and RAID