Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Can't play MP3s anymore?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Can't play MP3s anymore?

post #1 of 5
Thread Starter 
I just got my new z5500s and my Bluegears b-Enspirer sound card and got them installed properly, I'm using an optical cable and have my speakers set to Dolby Digital, now movies of all forms and FLACs play fine (and sound amazing) but any time I try to play an MP3 it simply skips to the next song in my playlist....what could have caused this? And how would I go about fixing this since the only thing I uninstalled was my Creative audio console so that shouldn't have messed with my capability to play MP3s, right?
iMac 27"
(15 items)
 
  
Reply
iMac 27"
(15 items)
 
  
Reply
post #2 of 5
Sounds weird...

what software/audio player are you using to play your music with
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Anthlon 64 3000 Abit KV8 Pro x700 pro 2 gb pc 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SATA 120 GB x2 Windows XP Pro 19 Inch 1280x1024 8ms the v key is broken 
PowerCaseMouse
700 watt POS $20 case Wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Anthlon 64 3000 Abit KV8 Pro x700 pro 2 gb pc 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SATA 120 GB x2 Windows XP Pro 19 Inch 1280x1024 8ms the v key is broken 
PowerCaseMouse
700 watt POS $20 case Wireless 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Im using dbPowerAmp to play my songs and I haven't changed anything since it was working perfectly fine before I changed my soundcard so it has to be something that occurred during the drivers install or something?

D'oh, forgot I was at pandapimp's house, this is Remonster.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3800+ X2 DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D Windows XP Pro 20.1'' Samsung 204T 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse OCZ Powerstream 600W ATOP XBlade Logitech G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3800+ X2 DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D Windows XP Pro 20.1'' Samsung 204T 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse OCZ Powerstream 600W ATOP XBlade Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
have you tried re-installing the software after the hardware change.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9450 Msi Neo2 FR Inno 3d 8800GTS - 512mb 4gb Crucial Balistix 6400@800mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
200gb + 2 X 80gb sata. xp 32bit 19 in lcd Logitech mx 3000 
PowerCaseMouse
700w Thermaltake toughpower xblade (black / silver) Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9450 Msi Neo2 FR Inno 3d 8800GTS - 512mb 4gb Crucial Balistix 6400@800mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
200gb + 2 X 80gb sata. xp 32bit 19 in lcd Logitech mx 3000 
PowerCaseMouse
700w Thermaltake toughpower xblade (black / silver) Logitech 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
I guess I'll give that a go but it's kinda annoying having to drag and drop each song individually back into my music collection
iMac 27"
(15 items)
 
  
Reply
iMac 27"
(15 items)
 
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Can't play MP3s anymore?