Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › SSD Installation Issue as we speak!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SSD Installation Issue as we speak!!!

post #1 of 5
Thread Starter 

Hey folks

 

I just got my OCZ ssd.

 

I plugged the SSD on my motherboard via SATA cable.

 

I set AHCI on the UEFI

 

when I boot up my system like always all i see are drives C and D (both are assigned to my HDD)

 

Why can i not see my SSD?

post #2 of 5
It doesn't have a partition on it yet. You have to create a partition on the SSD and mount it using the disk manager. Are you wanting to run it as a secondary drive or install Windows to it?
magg0rt
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4930k @ 4.6Ghz MSI X79A-GD45 Plus PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm RAM (8x4GB) 240GB Seagate SSD (Windows 8.1) 120GB Samsung 840 Pro (Fedora Linux) 120GB PNY XLR8 SSD (Steam) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
HP DVD Writer 1070r Corsair H100i Windows 8.1 Pro x64 Planar SA2311W (120HZ) 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG248QE (144HZ) CM Storm QuickFire Pro Antec TruePower New 750w Corsair 200R 
MouseAudio
SteelSeries Xai ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
magg0rt
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4930k @ 4.6Ghz MSI X79A-GD45 Plus PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm RAM (8x4GB) 240GB Seagate SSD (Windows 8.1) 120GB Samsung 840 Pro (Fedora Linux) 120GB PNY XLR8 SSD (Steam) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
HP DVD Writer 1070r Corsair H100i Windows 8.1 Pro x64 Planar SA2311W (120HZ) 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG248QE (144HZ) CM Storm QuickFire Pro Antec TruePower New 750w Corsair 200R 
MouseAudio
SteelSeries Xai ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Hey lol it was a power cable issue. İ pluged it in as a secondary drive so i could upgrade the firmware and i had sucess.

Thank u for the response though

But now i am having anotger issue. İ am using seans guide and while trying to install win 7 it saya to hit shift + f10 however before windows installation where the language time and keyboard settings are, i cannot hit shift + f10 because my keyboard is not responding.

İt works in bios but not prior to win 7 installation.
post #4 of 5
Have you tried to reconnect the keyboard? if that wouldn't help you could look in the bios for "USB Keyboard" and set it to enable
post #5 of 5
Thread Starter 

Well It turned out to be a USB port issue. All is well now :)

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: SSD
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › SSD Installation Issue as we speak!!!