Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [Solved] AMD HD7950 PROBLEMS WITH YOUTUBE.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Solved] AMD HD7950 PROBLEMS WITH YOUTUBE.

post #1 of 4
Thread Starter 
Whenever I go on youtube my core goes down to 501 and my memeory stays at 1250. Even when I play a game like League of legends and when I close youtube down my core clock go back up to 900. It's like this with every game I play as you can see here.

With youtube open:

338

With youtube closed:

338


Is it possible to fix this because I don't see a reason to use it if I can't use youtube while playing.


- Got the card today and not sure if I should return it and stick with Geforce like I always have done.




Thanks!
Edited by Deathsend - 5/11/12 at 8:32pm
post #2 of 4
Try disabling Hardware accelaration :

right click on the video - settings - "enable hardware acceleration"
post #3 of 4
Had the same problem, disabling flash hardware acceleration worked for me.
X99 Luxe
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-5820K Asus X99 Deluxe MSi GeForce GTX 980 GSkill Ripjaws 4 16gb (4x4) 2400Mhz Blue 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 EVO 250Gb (os) Crucial MX100 256Gb (games) Seagate SSHD 2Tb (data + games) Western Digital Caviar Blue 1Tb EZEX (backup) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Caviar Blue 500Gb AAKS (old stuff) Corsair H100i Windows 8.1 Professional 64bit Dell U2713HM 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM CMStorm Quickfire TK (MX Brown) CoolerMaster V700 Phanteks Enthoo Luxe 
MouseAudioAudio
Steelseries Sensei RAW (rubber) Fiio Alpen E17 Sennheiser HD 558 
  hide details  
Reply
X99 Luxe
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-5820K Asus X99 Deluxe MSi GeForce GTX 980 GSkill Ripjaws 4 16gb (4x4) 2400Mhz Blue 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 EVO 250Gb (os) Crucial MX100 256Gb (games) Seagate SSHD 2Tb (data + games) Western Digital Caviar Blue 1Tb EZEX (backup) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Caviar Blue 500Gb AAKS (old stuff) Corsair H100i Windows 8.1 Professional 64bit Dell U2713HM 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM CMStorm Quickfire TK (MX Brown) CoolerMaster V700 Phanteks Enthoo Luxe 
MouseAudioAudio
Steelseries Sensei RAW (rubber) Fiio Alpen E17 Sennheiser HD 558 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by aStupidTroll View Post

Try disabling Hardware accelaration :
right click on the video - settings - "enable hardware acceleration"

I feel stupid now..


Thank you alot!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [Solved] AMD HD7950 PROBLEMS WITH YOUTUBE.