Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › No Video!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No Video!!

post #1 of 5
Thread Starter 
i just put my new build together and i have an asus p5w64, 7950gx2, e6600, 24 inch samsung monitor. my problem is that i have everything hooked up and installed and when i turn on my computer everything is on i just dont get anything on the monitor... please help
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 p5w64-pro evga 7950gx2 2X 1gig corsair ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2X 250gb wd xp 24 in. samsung logitech g15 
PowerCaseMouse
thermaltake 750w thermaltake armor logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 p5w64-pro evga 7950gx2 2X 1gig corsair ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2X 250gb wd xp 24 in. samsung logitech g15 
PowerCaseMouse
thermaltake 750w thermaltake armor logitech 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Reconnect the monitor cables from the computer and the monitor. Also turn the comp off and reinstall the vid card.
FX Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320e Gigabyte GA-970A-UD3P Sapphire R9 380 4GB 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 240GB SSD HGST 4TB Storage DVD-RW Cooler Master Hyper 212 EVO 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 x64 AOC 27" 1080p Corsair CX750m Corsair 200R 
Audio
Asus Xonar DS 
  hide details  
Reply
FX Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320e Gigabyte GA-970A-UD3P Sapphire R9 380 4GB 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 240GB SSD HGST 4TB Storage DVD-RW Cooler Master Hyper 212 EVO 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 x64 AOC 27" 1080p Corsair CX750m Corsair 200R 
Audio
Asus Xonar DS 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
do you mean take the video card out, then put it back in?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 p5w64-pro evga 7950gx2 2X 1gig corsair ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2X 250gb wd xp 24 in. samsung logitech g15 
PowerCaseMouse
thermaltake 750w thermaltake armor logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 p5w64-pro evga 7950gx2 2X 1gig corsair ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2X 250gb wd xp 24 in. samsung logitech g15 
PowerCaseMouse
thermaltake 750w thermaltake armor logitech 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Yes, try taking the video card out and then put it back in, make sure you have the power connectors hooked into the card, also make sure the you got the basics...check and make sure the monitor is on, and pluged in, and if the monitor is in a surge bar, make sure the surge bar is On.

And like retro said, make sure the DVI/VGA cable is all the way on, remove it and put it back on. Make sure its in the slot to the left.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
god knows why it worked but yeah, i took the video card out and put it back in and voila!!! thanks guys.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 p5w64-pro evga 7950gx2 2X 1gig corsair ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2X 250gb wd xp 24 in. samsung logitech g15 
PowerCaseMouse
thermaltake 750w thermaltake armor logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 p5w64-pro evga 7950gx2 2X 1gig corsair ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2X 250gb wd xp 24 in. samsung logitech g15 
PowerCaseMouse
thermaltake 750w thermaltake armor logitech 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › No Video!!