New Posts  All Forums:Forum Nav:

independant network

post #1 of 5
Thread Starter 
my network lately has been abit worrying and has a mind of it's own. I have this new $2500 laptop and had trouble getting the wireless working when i finally realised the manufacturer set the wireless adapter location to argentina instead of australia bah! Now there is another issue. For some reason the internet only works in mozilla firefox and not internet explorer. Windows messenger does not work either, it seems all microsoft based products do not work with the internet and it's becoming annoying. However, windows updates is the only thing that works which is microsoft based. What is the problem and how can i fix it?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 @ 3.2gHz Gigabyte x48-DQ6 BFG 9800GTX+ (G92) OC Edition 2gb Patriot D9s + 2gb G.Skill Pi PC2-8500 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2.5 Tb of WD's SATAII (2 x 500 in RAID 0) Pioneer SATA 20x DVDRW Vista Ultimate x64 SP1 *super-tweaked* Panasonic 42" Widescreen Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ELITE multimedia 750w Pc Power & Cooling Silencer (Red) Thermaltake Xaser XI Black w/t Window Logitech G5 2000 dpi gaming 
Mouse Pad
Flexiglow :D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 @ 3.2gHz Gigabyte x48-DQ6 BFG 9800GTX+ (G92) OC Edition 2gb Patriot D9s + 2gb G.Skill Pi PC2-8500 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2.5 Tb of WD's SATAII (2 x 500 in RAID 0) Pioneer SATA 20x DVDRW Vista Ultimate x64 SP1 *super-tweaked* Panasonic 42" Widescreen Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ELITE multimedia 750w Pc Power & Cooling Silencer (Red) Thermaltake Xaser XI Black w/t Window Logitech G5 2000 dpi gaming 
Mouse Pad
Flexiglow :D 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Have you gone into the Internet options and gone through the options there ?

Also under the same thing go to LAN and make sure that you have ''Autmatically detect settings'' enabled.
post #3 of 5
Thread Starter 
ok i just ticked automatically detect settings and removed the bluetooth modem just in case (can install it again later). it says opening page but is taking reaaaaaaally long and for cable that isn't expected of me. This also doesn't solve the msn messenger issue
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 @ 3.2gHz Gigabyte x48-DQ6 BFG 9800GTX+ (G92) OC Edition 2gb Patriot D9s + 2gb G.Skill Pi PC2-8500 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2.5 Tb of WD's SATAII (2 x 500 in RAID 0) Pioneer SATA 20x DVDRW Vista Ultimate x64 SP1 *super-tweaked* Panasonic 42" Widescreen Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ELITE multimedia 750w Pc Power & Cooling Silencer (Red) Thermaltake Xaser XI Black w/t Window Logitech G5 2000 dpi gaming 
Mouse Pad
Flexiglow :D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 @ 3.2gHz Gigabyte x48-DQ6 BFG 9800GTX+ (G92) OC Edition 2gb Patriot D9s + 2gb G.Skill Pi PC2-8500 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2.5 Tb of WD's SATAII (2 x 500 in RAID 0) Pioneer SATA 20x DVDRW Vista Ultimate x64 SP1 *super-tweaked* Panasonic 42" Widescreen Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ELITE multimedia 750w Pc Power & Cooling Silencer (Red) Thermaltake Xaser XI Black w/t Window Logitech G5 2000 dpi gaming 
Mouse Pad
Flexiglow :D 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Thread Starter 
help?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 @ 3.2gHz Gigabyte x48-DQ6 BFG 9800GTX+ (G92) OC Edition 2gb Patriot D9s + 2gb G.Skill Pi PC2-8500 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2.5 Tb of WD's SATAII (2 x 500 in RAID 0) Pioneer SATA 20x DVDRW Vista Ultimate x64 SP1 *super-tweaked* Panasonic 42" Widescreen Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ELITE multimedia 750w Pc Power & Cooling Silencer (Red) Thermaltake Xaser XI Black w/t Window Logitech G5 2000 dpi gaming 
Mouse Pad
Flexiglow :D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 @ 3.2gHz Gigabyte x48-DQ6 BFG 9800GTX+ (G92) OC Edition 2gb Patriot D9s + 2gb G.Skill Pi PC2-8500 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2.5 Tb of WD's SATAII (2 x 500 in RAID 0) Pioneer SATA 20x DVDRW Vista Ultimate x64 SP1 *super-tweaked* Panasonic 42" Widescreen Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ELITE multimedia 750w Pc Power & Cooling Silencer (Red) Thermaltake Xaser XI Black w/t Window Logitech G5 2000 dpi gaming 
Mouse Pad
Flexiglow :D 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Try resetting all internet options to default. I had the same problem wqhen I switched to comcast, would only allow firefox to browse the net, and even then I vcouldn't play movies off the net. I uninstalled firefox and IE, then reinstalled the latest version of Internet Explorer, good luck man...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
G0 Quad @ 3.6Ghz P35C-DS3R EVGA 8800GTS 512MB 2Gb Corsair XMS2 PC6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Maxtor SATA II 500Gb LG 20x SATA XP Professional Corporate 220WM Samsung 
PowerCaseMouse
Apevia 420Watt Apevia X-QPack G5 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
G0 Quad @ 3.6Ghz P35C-DS3R EVGA 8800GTS 512MB 2Gb Corsair XMS2 PC6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Maxtor SATA II 500Gb LG 20x SATA XP Professional Corporate 220WM Samsung 
PowerCaseMouse
Apevia 420Watt Apevia X-QPack G5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security