Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [OFFICIAL] ROG Maximus V Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[OFFICIAL] ROG Maximus V Owners Club - Page 380

post #3791 of 4018
Yeah ever since i'v had my motherboard the USB doesn't work correctly, I have also put 2 thumb drives in and they both stopped working. Anyone know whats going on with the USB issue for the maximus v boards?
Black Baby
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3770K Asus Maximus V Formula Asus DirectCU II 7970 16 GB Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vector x2 Raid 0 None XIGMATEK Dark Knight (2 blue fans) Windows 7 Ultimate 64 Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VS278Q-P 27 Inch Razer Chroma Ultra X4 1050 Watt Antec Twelve Hundred (with blue window tint mod) 
MouseMouse PadAudioOther
Razer Imperator (blue) HyperX Fury Pro Asus Onboard Ideazon Fang Gaming Keypad 
  hide details  
Reply
Black Baby
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3770K Asus Maximus V Formula Asus DirectCU II 7970 16 GB Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vector x2 Raid 0 None XIGMATEK Dark Knight (2 blue fans) Windows 7 Ultimate 64 Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VS278Q-P 27 Inch Razer Chroma Ultra X4 1050 Watt Antec Twelve Hundred (with blue window tint mod) 
MouseMouse PadAudioOther
Razer Imperator (blue) HyperX Fury Pro Asus Onboard Ideazon Fang Gaming Keypad 
  hide details  
Reply
post #3792 of 4018
Some chips just hit the wall around 48/49. I know mine will do 4.7 @ 1.29V but it takes 1.375 @ 48. An 800mV advance for 100MHz! So I don't think I could safely hit 50 for everyday use either. Its seems that the voltage:multiplier seems to have an exponential scale (as it should).
post #3793 of 4018
Quote:
Originally Posted by Rowdyrauderson View Post

Anyone ever have an issue with your computer taking 2 tries to fully boot? Everything was OC'd and stable one day then, boom, takes two tries to boot. Maybe a BIOS issue with the M5G? Anyone have some advice or maybe a BIOS version they find more stable for OCing? Currently I am running v1903.
My system info is in the sig.

That overclock might not be as stable as you think. What tool did you verify the overclock with? Folding @Home or Prime 95?
The_Dzuksinator
(20 items)
 
BadAssG74SX
(8 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel® Core™ i7 2630QM Processor NVIDIA® GeForce® GTX 560M G. Skill Vertex 3 
Hard DriveOptical DriveOSAudio
Western Digital  Blu-Ray DVD Combo Windows 7 Ultimate  Built-in Speakers And Microphone 
  hide details  
Reply
The_Dzuksinator
(20 items)
 
BadAssG74SX
(8 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel® Core™ i7 2630QM Processor NVIDIA® GeForce® GTX 560M G. Skill Vertex 3 
Hard DriveOptical DriveOSAudio
Western Digital  Blu-Ray DVD Combo Windows 7 Ultimate  Built-in Speakers And Microphone 
  hide details  
Reply
post #3794 of 4018
Quote:
Originally Posted by InCoGnIt0 View Post

Yeah ever since i'v had my motherboard the USB doesn't work correctly, I have also put 2 thumb drives in and they both stopped working. Anyone know whats going on with the USB issue for the maximus v boards?

Quote:
Originally Posted by sdmf74 View Post

ok thanks. HD audio is set thumb.gif

Anyone else having major usb 3.0 issues on Maximus V Formula?

I did run into that some time back and I fixed it. I wished I remembered exactly what it was that I did. It was pretty simple. The problem I found was a combination of a bios setting change and installing just the bare driver without the application.
The_Dzuksinator
(20 items)
 
BadAssG74SX
(8 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel® Core™ i7 2630QM Processor NVIDIA® GeForce® GTX 560M G. Skill Vertex 3 
Hard DriveOptical DriveOSAudio
Western Digital  Blu-Ray DVD Combo Windows 7 Ultimate  Built-in Speakers And Microphone 
  hide details  
Reply
The_Dzuksinator
(20 items)
 
BadAssG74SX
(8 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel® Core™ i7 2630QM Processor NVIDIA® GeForce® GTX 560M G. Skill Vertex 3 
Hard DriveOptical DriveOSAudio
Western Digital  Blu-Ray DVD Combo Windows 7 Ultimate  Built-in Speakers And Microphone 
  hide details  
Reply
post #3795 of 4018
Quote:
Originally Posted by Dzuks View Post

That overclock might not be as stable as you think. What tool did you verify the overclock with? Folding @Home or Prime 95?
post #3796 of 4018
Prime 95. Was stable for 12 hours and haven't had any BSOD's or crashes yet. Sometimes a program will freeze up for a minute or so but, that's no very common. The double booting thing is new though...
post #3797 of 4018
Quote:
Originally Posted by Rowdyrauderson View Post

Prime 95. Was stable for 12 hours and haven't had any BSOD's or crashes yet. Sometimes a program will freeze up for a minute or so but, that's no very common. The double booting thing is new though...

Clear your CMOS and try the overclock again but slightly lower this time and with the same voltage and see if that helps.
The_Dzuksinator
(20 items)
 
BadAssG74SX
(8 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel® Core™ i7 2630QM Processor NVIDIA® GeForce® GTX 560M G. Skill Vertex 3 
Hard DriveOptical DriveOSAudio
Western Digital  Blu-Ray DVD Combo Windows 7 Ultimate  Built-in Speakers And Microphone 
  hide details  
Reply
The_Dzuksinator
(20 items)
 
BadAssG74SX
(8 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel® Core™ i7 2630QM Processor NVIDIA® GeForce® GTX 560M G. Skill Vertex 3 
Hard DriveOptical DriveOSAudio
Western Digital  Blu-Ray DVD Combo Windows 7 Ultimate  Built-in Speakers And Microphone 
  hide details  
Reply
post #3798 of 4018
Quote:
Originally Posted by Rowdyrauderson View Post

Anyone ever have an issue with your computer taking 2 tries to fully boot? Everything was OC'd and stable one day then, boom, takes two tries to boot. Maybe a BIOS issue with the M5G? Anyone have some advice or maybe a BIOS version they find more stable for OCing? Currently I am running v1903.
My system info is in the sig.

when benching my mobo sometimes does this, usually after a bios change. It's like its initiating the changes ive made then rebooting and again.
post #3799 of 4018
running the ROG theme but the task bar keep disappearing when screen saver come on
I could get it back but is just annoying

is there a fix for this any body knows
My Box
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 @ 4050 GHz 1.28v Maximus II , P45 chipset GeForce GTX 260 Liquid Cool Corsair XMS2 DHX DDR2PC6400 (4 GB) Timing 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel X25-M G2, (2) 1TB WD&SG (2) SONY DVD RW DRU-810A Windows 7 Ultimate x64 22" Dell 
PowerCase
Corsair VX550W 550W Cooler Master ATCS 840 
  hide details  
Reply
My Box
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9650 @ 4050 GHz 1.28v Maximus II , P45 chipset GeForce GTX 260 Liquid Cool Corsair XMS2 DHX DDR2PC6400 (4 GB) Timing 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel X25-M G2, (2) 1TB WD&SG (2) SONY DVD RW DRU-810A Windows 7 Ultimate x64 22" Dell 
PowerCase
Corsair VX550W 550W Cooler Master ATCS 840 
  hide details  
Reply
post #3800 of 4018
Just reflashed bios with v1803. Used same clocks and everything is working great.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › [OFFICIAL] ROG Maximus V Owners Club