Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] MSI GTX 680 Lightning Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] MSI GTX 680 Lightning Owners Club - Page 613

post #6121 of 7827
+135 should give it 1337 core with boost.

That just doesn't look right.... maybe try changing the driver?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
post #6122 of 7827
new card is no good. LN2 bios gave the right readings.....b4 it crashed. Would Changing drivers actually work? I mean I'm already on the latest one. If I go back and it somehow works... Wouldn't that just put me in a weird position to keep the lower driver when new ones come out?

Anyways I'm thinking of getting the 670FTW 4gb ver if the next replacement is bad. Unless they charge me restocking fee frown.gif
post #6123 of 7827
Just thinking something might have bugged out the driver, I would try as driver reinstall at least (I usually install a different driver to test) before RMA.

What was the issue with the last card?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
post #6124 of 7827
Original card was fine at stock voltage I'm able to get 104core 500memory. OC works well with Heaven 3.0. But on 4.0 it won't even pass benchmarking. It just dies. Plus I can't break the 104 barrier even with voltage tweaks. The new card won't even run that OC.

I'll try switching drivers but I don't know where to get it and I'm not sure what kind of process you want me to run with uninstalling the driver.

I was thinking place new card in uninstall ->reboot->install old drivers
post #6125 of 7827
I have had a couple nvidia driver corruptions that were a disaster, although if everything still works fine at stock it wouldn't be the same thing. Checking the clean install box should also do the trick, but it kinda sounds like you're just having bad luck in the silicon lottery with the 680.
I got a great 680 right off the bat, but have no luck in the 3770k silicon lottery...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
post #6126 of 7827
My card that i bought from frys had seal stickers actually.

Regardless, there is probably an issue with your system other than the card. Besides driver issues, perhaps their is an issue with power delivery. What psu are you running? I say this because heaven 4.0 is as demanding as it gets and if a power supply is inadequate then it would rear its head during a heaven test.

If you have a friend with a decent system, maybe you can try the card in there and see if it runs.
post #6127 of 7827
post #6128 of 7827
ROG
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-5820K Asus Rampage V Extreme Sapphire Fury X GeiL Potenza 16GB 2133MHz 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H110i GTX Windows 10  AOC 24" Monitor G2460PF SeaSonic 850w 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival 300 Steelseries Dex Logitech G35 7.1 
  hide details  
Reply
ROG
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-5820K Asus Rampage V Extreme Sapphire Fury X GeiL Potenza 16GB 2133MHz 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H110i GTX Windows 10  AOC 24" Monitor G2460PF SeaSonic 850w 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival 300 Steelseries Dex Logitech G35 7.1 
  hide details  
Reply
post #6129 of 7827
Quote:
Originally Posted by r360r View Post

http://pcpartpicker.com/p/Bvdd

Nice build

That psu should handle the gtx 680
post #6130 of 7827
Quote:
Originally Posted by uci2ci View Post

Quote:
Originally Posted by dph314 View Post

Anyone know why I'm stuck at full boost speed and Afterburner isn't showing GPU usage? I can set an offset on the core, and the clock immediately jumps to the boost speed with nothing open! I'm idling at 1300mhz right now. And usage stays at 0% even when I have a game or bench running. Seems to run fine. But I can't see usage, and I idle at full boost speed, not even just the base clock speed.

maximum performance setting in the nv control panel might be turned on

No it was off in the Global Profile, and no other apps were open. It was wierd. But I ended up throwing one of my Titans in and installed its new drivers and everything is working fine now. It's spanking my +1400mhz Lightning all over the place. Like 60% gain in Metro! ~50% in Sleeping Dogs. Miss the overclocking of the Lightning though.

Quote:
Originally Posted by r360r View Post

well I'm this sucks. New card won't even run my OC

Also the weird part is that I didn't even have to flash the LN2 bios. Question are the tabs on the box suppose to be sealed? Cause both my Lightning boxes never had a sealing sticker

EDIT
New card is worst. **** MY LIFE!

It may have come with the 3A, but it could still be locked. There's a locked version coming on some of the newer cards, and you still have to flash to unlock the voltage. Do you have 300% Power %? Sorry, don't know if anyone asked you already or not.
My Only Hobby
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Rampage IV Extreme EVGA 980Ti SC 16GB Samsung 30nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Seagate 3TB 7200rpm H100 Windows 8.1 Acer XB240H 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Cooler Master 1200w Silent Pro Gold Cooler Master HAF X Razer DeathAdder 
  hide details  
Reply
My Only Hobby
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Rampage IV Extreme EVGA 980Ti SC 16GB Samsung 30nm 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Seagate 3TB 7200rpm H100 Windows 8.1 Acer XB240H 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Cooler Master 1200w Silent Pro Gold Cooler Master HAF X Razer DeathAdder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] MSI GTX 680 Lightning Owners Club