Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Ok my parts are wet but I can't find a leak...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ok my parts are wet but I can't find a leak... - Page 2

post #11 of 15
Thread Starter 
No I don't live with anyone that would make that situation possible. I leak tested for 24 hours out of case and then assembled it all inside the rig and leak tested there for about 30 hours (without the rig on, I jumped PSU) and then just plugged all the connectors in and fired up the rig and all was good for weeks...until today.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Extreme X6800 3.6 24/7 P5W DH Deluxe 8800GTS G92 G.SKill PC8500 DDR2 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
150GB raptorx2 raid0 Windows XP Pro Apple 30 " 2560x1600 G15 
PowerCaseMouse
1000w PC P & C U2-UFO G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Extreme X6800 3.6 24/7 P5W DH Deluxe 8800GTS G92 G.SKill PC8500 DDR2 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
150GB raptorx2 raid0 Windows XP Pro Apple 30 " 2560x1600 G15 
PowerCaseMouse
1000w PC P & C U2-UFO G7 
  hide details  
Reply
post #12 of 15
Hmmm, have you been working in your case recently, or moved it, etc etc? In most cases after a 50 hour total time leak tested you should be ok. However, there are always exceptions, and it looks like your system unfortunatly was one of them. Anyways, if you havent done so already locate and fix the leak. After doing that take out the graphics card that got leaked on and clean off the leak area with isopropyl alchohol or the like. Chances are its fried, but you never know. Also, make sure the interior of the PCI-E slot is dry and free of any water/fluid xp (you can do this with a tissue, just fold up one of the ends afew times and run it through the PCI-E slot.)
post #13 of 15
Did you use teflon tape on all your threaded barbs? This is very important.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Asus Maximus IV Extreme-Z ASUS GTX 770 2x4GB Gskill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung EVO 840 WD Caviar Green Sony AD-7260S-0B DVD Burner Scythe Mugen 2 Rev. B 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro x64 QNIX QX 2710 Filco Majestouch-2 Rosewill Capstone-750-M R 
CaseMouseMouse PadAudio
Zalman Z-Machine GT1000 Logitech MX518 Black Banshee Pad Krator N2-20020 (Garbage) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Asus Maximus IV Extreme-Z ASUS GTX 770 2x4GB Gskill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung EVO 840 WD Caviar Green Sony AD-7260S-0B DVD Burner Scythe Mugen 2 Rev. B 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro x64 QNIX QX 2710 Filco Majestouch-2 Rosewill Capstone-750-M R 
CaseMouseMouse PadAudio
Zalman Z-Machine GT1000 Logitech MX518 Black Banshee Pad Krator N2-20020 (Garbage) 
  hide details  
Reply
post #14 of 15
Thread Starter 
Yeah I cleaned off the fluid on the card... I hope it's not fried since this stuff is supposed to be non-conductive.

Quote:
Originally Posted by Snerp View Post
Did you use teflon tape on all your threaded barbs? This is very important.
I did on some but not on the CPU waterblock barbs, since I just followed the apogee instructions and used the rubber ring.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Extreme X6800 3.6 24/7 P5W DH Deluxe 8800GTS G92 G.SKill PC8500 DDR2 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
150GB raptorx2 raid0 Windows XP Pro Apple 30 " 2560x1600 G15 
PowerCaseMouse
1000w PC P & C U2-UFO G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Extreme X6800 3.6 24/7 P5W DH Deluxe 8800GTS G92 G.SKill PC8500 DDR2 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
150GB raptorx2 raid0 Windows XP Pro Apple 30 " 2560x1600 G15 
PowerCaseMouse
1000w PC P & C U2-UFO G7 
  hide details  
Reply
post #15 of 15
Quote:
Originally Posted by Frozenshinobi View Post
Yeah I cleaned off the fluid on the card... I hope it's not fried since this stuff is supposed to be non-conductive.



I did on some but not on the CPU waterblock barbs, since I just followed the apogee instructions and used the rubber ring.
You have to use it on all threads. try that and see what happens.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Asus Maximus IV Extreme-Z ASUS GTX 770 2x4GB Gskill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung EVO 840 WD Caviar Green Sony AD-7260S-0B DVD Burner Scythe Mugen 2 Rev. B 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro x64 QNIX QX 2710 Filco Majestouch-2 Rosewill Capstone-750-M R 
CaseMouseMouse PadAudio
Zalman Z-Machine GT1000 Logitech MX518 Black Banshee Pad Krator N2-20020 (Garbage) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Asus Maximus IV Extreme-Z ASUS GTX 770 2x4GB Gskill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung EVO 840 WD Caviar Green Sony AD-7260S-0B DVD Burner Scythe Mugen 2 Rev. B 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro x64 QNIX QX 2710 Filco Majestouch-2 Rosewill Capstone-750-M R 
CaseMouseMouse PadAudio
Zalman Z-Machine GT1000 Logitech MX518 Black Banshee Pad Krator N2-20020 (Garbage) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Ok my parts are wet but I can't find a leak...