Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › broken hose H80
New Posts  All Forums:Forum Nav:

broken hose H80

post #1 of 4
Thread Starter 
Hose came out of the block on my h80 and can't get it back in. I would search on how to assemble but I'm on my phone and resources are limited. Can anyone tell me how to get it back in? I took the brass plate off but that didn't seem to make a different e.
Blaze Up
(15 items)
 
  
Reply
Blaze Up
(15 items)
 
  
Reply
post #2 of 4
Right up front...Your situation may signal many to ask alot of questions moreso than giving you the assistance you desire.

That said I'll start.
How are you to refill with water?
How are you to get air out?
Was it in your system?
Was it turned on?
These questions are ones you likely needed to state up front.


Now for something helpfull...I hope
You may want to check the video card forum crowd that uses these to cool GPU's. They have many members that tinkered with these, though I believe it was another brand, but someone may have tried an H80 and is fully familiar with the process of teardown / rebuild.
post #3 of 4
Thread Starter 
I dent lose any liquid, its a closed loop so air is needed, and it was detached from everything when it happened. I just need to know how to rep attach it that's it
Blaze Up
(15 items)
 
  
Reply
Blaze Up
(15 items)
 
  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
talked to corsair support. told me to RMA it
Blaze Up
(15 items)
 
  
Reply
Blaze Up
(15 items)
 
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › broken hose H80