Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 600 Series Unlocked Voltage Bios' downloads and tools.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 600 Series Unlocked Voltage Bios' downloads and tools. - Page 17

post #161 of 7933
Quote:
Originally Posted by RobsM6S View Post

Yes, also in the driver control panel set "power management mode" to prefered maximum performance. Doing these 3 things keeps my voltage pegged at 1.21 while under load and my max boost clock never fluctuates at all.

I always do all the things you listed. Still doesn't. Argh...

Oh well.
New rig
(9 items)
  
Reply
New rig
(9 items)
  
Reply
post #162 of 7933
Quote:
Originally Posted by Mkilbride View Post

I always do all the things you listed. Still doesn't. Argh...
Oh well.

Then I dont know, sorry. Reboot the pc and try again, maybe something needs to be cleared.
post #163 of 7933
Quote:
Originally Posted by eternal7trance View Post

I didn't even think about that. I should reflash and see if my clock goes all over the place again.

Yeah, doing all 3 should keep your clocks locked and the voltage pegged at 1.21 while under stress.
post #164 of 7933
Quote:
Originally Posted by General123 View Post

I had the same problems. My fix was to max out the voltage, and the power target. If your drivers ever crash make sure you close EVERYTHING then re open them. Also I had to delete my precision profiles.
Some people are bound to have problems, these bios are just tests, but they needed to people to test, other wise... And so far more positive results then negative.
Quote:
Originally Posted by RobsM6S View Post

Sorry but his results do not speak for the majority.


Agreed... that's why I didn't say people are better off without doing it and shouldn't. I'm all for people doing it. Given the gains, I am just saying I am probably better off waiting. Once I see more people get 1400+ stable then I'll try again.
 
Play Server
(10 items)
 
NAS
(14 items)
 
CPUCPUMotherboardRAM
Intel Xeon L5640 Intel Xeon L5640 Dell R710 Mobo Hynix 144GB DDR3 ECC PC3L-10600R 
Hard DrivePowerCaseOther
Intel X25-M G2 80GB Redundant 840W PSU Dell 710 2.5" - Google Search Appliance Dell Perc H700 Raid Controller 
OtherOther
Dell iDRAC6 Enterprise Mellanox Connectx-2 10Gb SFP+ NIC 
CPUCPUMotherboardRAM
Intel Xeon E5-2670 v1 Intel Xeon E5-2670 v1 SuperMicro X9DRL-iF 64GB Kingston ECC (kvr16r11d4/16HA) 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
12x 4TB HGST 5K4000 SanDisk SSD 960GB (cache) 6x 8TB WD Red Scythe AP-29 
CoolingOSPowerCase
2x Noctua U9DXi4 FreeNAS Corsair AX750 Norco RPC-4224 
OtherOther
3x LSI 9211-8i (HBA) Mellanox Connectx-2 10Gb NIC 
  hide details  
Reply
 
Play Server
(10 items)
 
NAS
(14 items)
 
CPUCPUMotherboardRAM
Intel Xeon L5640 Intel Xeon L5640 Dell R710 Mobo Hynix 144GB DDR3 ECC PC3L-10600R 
Hard DrivePowerCaseOther
Intel X25-M G2 80GB Redundant 840W PSU Dell 710 2.5" - Google Search Appliance Dell Perc H700 Raid Controller 
OtherOther
Dell iDRAC6 Enterprise Mellanox Connectx-2 10Gb SFP+ NIC 
CPUCPUMotherboardRAM
Intel Xeon E5-2670 v1 Intel Xeon E5-2670 v1 SuperMicro X9DRL-iF 64GB Kingston ECC (kvr16r11d4/16HA) 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
12x 4TB HGST 5K4000 SanDisk SSD 960GB (cache) 6x 8TB WD Red Scythe AP-29 
CoolingOSPowerCase
2x Noctua U9DXi4 FreeNAS Corsair AX750 Norco RPC-4224 
OtherOther
3x LSI 9211-8i (HBA) Mellanox Connectx-2 10Gb NIC 
  hide details  
Reply
post #165 of 7933
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by deafboy View Post

Agreed... that's why I didn't say people are better off without doing it and shouldn't. I'm all for people doing it. Given the gains, I am just saying I am probably better off waiting. Once I see more people get 1400+ stable then I'll try again.
Lol tongue.gif the problem is there is not enough people that are in the 1350's to get 1400+. I got 1340 stable in the 10 runs of the Crysis benchmark tool and in the Metro bench. Lol.
But I see what your saying.
Chuggin' along
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K@4.6GHz MAXIMUS V GENE GTX 970 STRIX@1475/8212 8gb G skill Sniper 2133 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Seagate Barracuda 1TB OCZ Agility 3 Intel 120gb 520 H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Pro BenQ XL2420T +2 Samsung s24d590pl  Corsair K90 OCZ ZX 850w 
CaseMouseAudio
Corsair 500R R.A.T. 7 Sennheiser HD 518 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 4700 GTX 860m 12GB 120gb SSD 
Hard DriveOSMonitorMouse
1 TB  Windows 8.1 17' 1080p RAT 7 
AudioAudio
Bose quiet comfort 15 sennheiser hd 518  
  hide details  
Reply
Chuggin' along
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K@4.6GHz MAXIMUS V GENE GTX 970 STRIX@1475/8212 8gb G skill Sniper 2133 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Seagate Barracuda 1TB OCZ Agility 3 Intel 120gb 520 H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Pro BenQ XL2420T +2 Samsung s24d590pl  Corsair K90 OCZ ZX 850w 
CaseMouseAudio
Corsair 500R R.A.T. 7 Sennheiser HD 518 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 4700 GTX 860m 12GB 120gb SSD 
Hard DriveOSMonitorMouse
1 TB  Windows 8.1 17' 1080p RAT 7 
AudioAudio
Bose quiet comfort 15 sennheiser hd 518  
  hide details  
Reply
post #166 of 7933
Quote:
Originally Posted by deafboy View Post

Once I see more people get 1400+ stable then I'll try again.

1400+ Stable? Your gonna be waiting a very very long time then because 1.21vc is all the voltage we are going to get.
post #167 of 7933
Eh, my issue really just seems to be odd changes...

Like 1319 being fine.

Then the max OC boost being 1293mhz

Ect...a whole bunch of annoying stuff.
New rig
(9 items)
  
Reply
New rig
(9 items)
  
Reply
post #168 of 7933
Quote:
Originally Posted by Mkilbride View Post

Eh, my issue really just seems to be odd changes...
Like 1319 being fine.
Then the max OC boost being 1293mhz
Ect...a whole bunch of annoying stuff.

Yeah, that definently isnt right.
post #169 of 7933
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mkilbride View Post

Eh, my issue really just seems to be odd changes...
Like 1319 being fine.
Then the max OC boost being 1293mhz
Ect...a whole bunch of annoying stuff.
1293 is bios default boost clock. So I am guessing it is resetting to +0. Funny enough this happened to me, I deleted my profiles in Precision and it went away. If this does not work, I would just wait if all your getting is problems.
Chuggin' along
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K@4.6GHz MAXIMUS V GENE GTX 970 STRIX@1475/8212 8gb G skill Sniper 2133 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Seagate Barracuda 1TB OCZ Agility 3 Intel 120gb 520 H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Pro BenQ XL2420T +2 Samsung s24d590pl  Corsair K90 OCZ ZX 850w 
CaseMouseAudio
Corsair 500R R.A.T. 7 Sennheiser HD 518 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 4700 GTX 860m 12GB 120gb SSD 
Hard DriveOSMonitorMouse
1 TB  Windows 8.1 17' 1080p RAT 7 
AudioAudio
Bose quiet comfort 15 sennheiser hd 518  
  hide details  
Reply
Chuggin' along
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K@4.6GHz MAXIMUS V GENE GTX 970 STRIX@1475/8212 8gb G skill Sniper 2133 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Seagate Barracuda 1TB OCZ Agility 3 Intel 120gb 520 H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Pro BenQ XL2420T +2 Samsung s24d590pl  Corsair K90 OCZ ZX 850w 
CaseMouseAudio
Corsair 500R R.A.T. 7 Sennheiser HD 518 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 4700 GTX 860m 12GB 120gb SSD 
Hard DriveOSMonitorMouse
1 TB  Windows 8.1 17' 1080p RAT 7 
AudioAudio
Bose quiet comfort 15 sennheiser hd 518  
  hide details  
Reply
post #170 of 7933
Quote:
Originally Posted by General123 View Post

1293 is bios default boost clock. So I am guessing it is resetting to +0. Funny enough this happened to me, I deleted my profiles in Precision and it went away. If this does not work, I would just wait if all your getting is problems.

Or uninstall precision and try msi afterburner 2.2.3. Thats what im using and have had ZERO issues.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 600 Series Unlocked Voltage Bios' downloads and tools.