Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Coding and Programming › issue while creating an exe in visual studio 2010
New Posts  All Forums:Forum Nav:

issue while creating an exe in visual studio 2010

post #1 of 3
Thread Starter 
Hello i am new to this forum just came accross a post related to my work so thought may be its a nice forum for asking y question

Anyways i want to make an .exe of my code in visual studio.

when i build the application while clicking the option Debug in the interface of the Visual Studio 2010 i am having no
problem and my program builds perfect and even if i am running my appliaction using green button in the visual studion (or F5)
then my application runs.

Now problem is that i want to create an application, as according to this nice and simple tutorial

http://www.youtube.com/watch?v=aHXpG9ZPFzA

i just have to select release button from VS 2010 interface and build my solution and buid my project and then run my project
and it will be found in the specific folder but as soon as i am selecting the Release option from VS 2010 i am seeing red lines
in my code on the headers which i don't get when i selected the option Debug from VS2010 interface

why this is happening and why i can not create an exe of my project file frown.gif
post #2 of 3
Posting your build errors might help. Screenshots are always good too.

BTW you get an .exe in your debug folder whenever you run/build.
post #3 of 3
It sounds like you added folders to your project's include path, but only did so for Debug configuration. When you switch to Release configuration, they are no longer in the include path, so it can't find the includes. To avoid this, you should make such changes while the project editor is set to All Configurations.
Akiyama Mio
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6420 @ stock, 0.98v Asus P5N-E SLI Gainward GTX 460 1GB @ 800/1600/1900 2x2GB Kingston @ 800MHz 5-5-5-15 2T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 250GB, 320GB SATA/3, 16MB Cache, Seagate 1TB LG GSA-H62N 18x SATA Ubuntu 9.10 x86 & Win7 x86 Asus VW222U 
KeyboardPowerCase
Logitech Classic Corsair 650HX NZXT Apollo Black 
  hide details  
Reply
Akiyama Mio
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6420 @ stock, 0.98v Asus P5N-E SLI Gainward GTX 460 1GB @ 800/1600/1900 2x2GB Kingston @ 800MHz 5-5-5-15 2T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 250GB, 320GB SATA/3, 16MB Cache, Seagate 1TB LG GSA-H62N 18x SATA Ubuntu 9.10 x86 & Win7 x86 Asus VW222U 
KeyboardPowerCase
Logitech Classic Corsair 650HX NZXT Apollo Black 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Coding and Programming
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Coding and Programming › issue while creating an exe in visual studio 2010