Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Resolved Issues › Constant bug on OCN (looks like a CSS file is missing?)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Constant bug on OCN (looks like a CSS file is missing?) - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Getting it again tonight.

Main Rig.
(14 items)
 
Battlefield 2 review.
Battlefield 2 PC Game EA
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Bulldozer FX4100 Gigabyte GA-M68MT-S2 MSI 7770 Kingston Hyper X | 2 x 2 GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 2 TB  LiteON DVD/CD R-W Drive AMD Standard cooler Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
32' Luxor Full HD TV Microsoft comfort curce Antec 450 Watt OcUK Value case 
MouseAudio
Microsoft wireless mouse Logitech speakers & Bass 
  hide details  
Reply
Main Rig.
(14 items)
 
Battlefield 2 review.
Battlefield 2 PC Game EA
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Bulldozer FX4100 Gigabyte GA-M68MT-S2 MSI 7770 Kingston Hyper X | 2 x 2 GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 2 TB  LiteON DVD/CD R-W Drive AMD Standard cooler Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
32' Luxor Full HD TV Microsoft comfort curce Antec 450 Watt OcUK Value case 
MouseAudio
Microsoft wireless mouse Logitech speakers & Bass 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Same issue as: http://www.overclock.net/t/1295252/fatal-error-thrown-after-attempting-to-view-profile/0_100

Fixed in next week's release. smile.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Resolved Issues
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Resolved Issues › Constant bug on OCN (looks like a CSS file is missing?)