Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › xtremely slow fps in ATITool (x850)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

xtremely slow fps in ATITool (x850)

post #1 of 2
Thread Starter 
for some reason, when i open up "show 3d view" the fps is at 18?!
i use to get some where around 250fps,
but when im plying hl2 or oblivion, its going on normal speeds
can anyone help??
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Prescott P4 3.36 with HT P4C800-E Deluxe x850 pro 2x512 mb 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 gigs XP Home w/ SP 2 17'' Sony LCD microsoft wireless 
PowerCaseMouse
350 watts Cavalier microsoft wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Prescott P4 3.36 with HT P4C800-E Deluxe x850 pro 2x512 mb 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 gigs XP Home w/ SP 2 17'' Sony LCD microsoft wireless 
PowerCaseMouse
350 watts Cavalier microsoft wireless 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Ya try to run aquamark 3 and tell me your score. Run it NOW don't give me a score from before.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 530 @ 4.3 H55M-S2H gtx465 4gb g.skill 
Hard DrivePowerCase
400GB Samsung TPN-550 cm690 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 530 @ 4.3 H55M-S2H gtx465 4gb g.skill 
Hard DrivePowerCase
400GB Samsung TPN-550 cm690 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › xtremely slow fps in ATITool (x850)