Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › 27Q LED monitor Getting Started
New Posts  All Forums:Forum Nav:

27Q LED monitor Getting Started

post #1 of 6
Thread Starter 
Hi, I just connected my newly received Crossover 27Q led to my DVI-D and all I see is a backlight on. No boot sequence or Windows 7 appearing. rechecked DVI--D connection and it worked fine on older monitor.. Card is XFX 9800GT which looks like one of hte approved ones. Any suggestions? Do I need to installl drivers before connecting? Am I missing something? Hoping someone who has been on this road before will help me!
Ab
post #2 of 6
Check this thread thumb.gif
Evolvd
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K P8Z68-V PRO GEN3 Gigabyte Windforce 980Ti GSkill 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD Caviar Black Samsung 850 evo Custom WC Windows 10 Pro  
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus PB278Q Acer predator x34 Corsair K70 RGB evga supernova g2 850w  
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Evolv Atx Logitech G502 Corsair mm200 Beyerdynamic DT990 Pro 
AudioAudioOtherOther
Blue Snowball Mackie cr4 Razer Orbweaver Maxnomic Dominator Gaming Chair 
Other
Xbox one controller (Master Chief Ed.) 
  hide details  
Reply
Evolvd
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K P8Z68-V PRO GEN3 Gigabyte Windforce 980Ti GSkill 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD Caviar Black Samsung 850 evo Custom WC Windows 10 Pro  
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus PB278Q Acer predator x34 Corsair K70 RGB evga supernova g2 850w  
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Evolv Atx Logitech G502 Corsair mm200 Beyerdynamic DT990 Pro 
AudioAudioOtherOther
Blue Snowball Mackie cr4 Razer Orbweaver Maxnomic Dominator Gaming Chair 
Other
Xbox one controller (Master Chief Ed.) 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
You sure its a dual link dvi-d cable?
post #4 of 6
Thread Starter 
yep, dual DVI. when the logon screen comes on , the backlight goes off for a second and then comes back on, meaning there is a connection, But NO IMAGE. Any advice appreciated.
post #5 of 6
Thread Starter 
This is the card I am using, in case it gives anybody any clues. Teh Crossover is the only display output.
EVGA 512-P3-N987-TR GeForce 9800 GT Video Card - 512MB GDDR3, PCI Express 2.0, DVI, HDMI, VGA.

Thanks!
post #6 of 6
Thread Starter 
Actually have resolved. Was a cable problem. Very careless of me. Thanks for trying to help.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › 27Q LED monitor Getting Started